2e Editie M.S.V.'71 bedrijfsvoetbal Cum Laude geslaagd

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > 2e Editie M.S.V.'71 bedrijfsvoetbal Cum Laude geslaagd

2e Editie M.S.V.'71 bedrijfsvoetbal Cum Laude geslaagd

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Op zaterdag 16 juni jl. werd bij M.S.V.’71 de 2e editie van het 7 tegen 7 bedrijfsvoetbal toernooi gespeeld.  Cum Laude werd winnaar van dit met lof geslaagde toernooi.

Het weer werkte heel erg mee om er een leuke, gezellige en sportieve dag van te maken. En dat werd het dan ook. Bedrijven uit onze regio kregen de kans om met collega's, vrienden en bekenden een ontspannen en gezellige dag samen te zijn en aan uw teambuilding te werken.

De poule wedstrijden werd zonder scheidsrechter gespeeld. En dat ging prima. In Poule A eindigden de Verzuimregisseurs en Cum Laude Events allebei met tien punten bovenaan. Maar Cum Laude had een beter doelsaldo (+18/+16) en mocht daarom de finale spelen tegen Sureplants, de overduidelijke winnaar van poule B.

De finale werd gewonnen door Cum Laude Events met 2-0.

In beide poules werd een sportiviteitprijs uitgereikt. De Boer Groenspecialisten en Kugeko gingen hier met de sportieve eer strijken.

Na de prijsuitreiking was er nog een klein officieel gedeelte. M.S.V.'71 secretaris Gerard Schilperoord mocht namens de toernooi organisatie een cheque van € 250,- uitreiken aan Marijke Sentges, de directeur van De Stichting on Wheels. Samen met haar man Roel richtte zij in 1997 deze stichting op ,die als doel heeft om kinderen, jongeren en volwassenen met een ernstige lichamelijke beperking te ondersteunen.

Daarna was er tijd voor gezellige muziek (DJ), waarbij uiteraard een hapje en drankje niet ontbraken. Winnaar Cum Laude Events ,dat wel van een feestje houdt, was het stralende middelpunt. Maar ook de overige teams en aanwezigen vermaakten zich prima.

Volgend seizoen zal zeker de 3e editie van dit geslaagde toernooi plaatsvinden, waarbij we hopen op nog meer deelnemende bedrijven uit onze regio.

De overige foto's die gemaakt zijn kunt u bekijken en downloaden viabijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDslit1mH6odrpCcNZ

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71