Anouschka van Zandvliet bakt ze bruin

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Anouschka van Zandvliet bakt ze bruin

Anouschka van Zandvliet bakt ze bruin

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Ook dit jaar gaat Anouschka van Zandvliet voor het team van de Roparun 2018 VRIENDEN MET VRIENDEN tulbanden maken voor de kerstdagen.

 

De RopaRun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Maurice gaat dit jaar met zijn team 243 hardlopen van Parijs naar de Coolsingel.

Anouschka steunt haar man natuurlijk van harte. Niet alleen met morele steun, maar zij wil ook heel graag dat er veel geld wordt opgehaald voor dit goede doel. Daarom gaat Anouschka tulbanden bakken en verkopen.

Zij vraagt aan familie, vrienden, bekenden en u allemaal om een tulband van haar te kopen. Om uit de kosten te komen vraagt zij € 6,- per tulband en daar bovenop graag een donatie voor het goede doel.

De tulbanden kunnen het weekend van 23-34 december bij Anouschka thuis (Lorentzdreef 15) of in Delft bij haar moeder GEA opgehaald worden. Het telefoonnummer van Anouschka is 06-43834939


Namens Anouschka en Maurice  en vele kankerpatiënten alvast bedankt!!

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71