Bijzondere verjaardag voor Sjaak van Santvliet.

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Bijzondere verjaardag voor Sjaak van Santvliet.

Bijzondere verjaardag voor Sjaak van Santvliet.

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Net na het super geslaagde 23e Megaweek feest, was het op zaterdag 28 april jl. bij het gezellige M.S.V.'71 opnieuw tijd voor een feestje.

Ons Erelid Sjaak van Santvliet mocht op zijn verjaardag een eresteen leggen ter gelegenheid van de bouw van de nieuwe kleedkamers. Op die manier blijft steun en toeverlaat Sjaak van Santvliet tot in lengte van jaren vereeuwigd bij "zijn" zwart witte club.

In het bijzijn van zijn zonen Ronald en Andre, zijn kleinzoon, Wethouder Arnold Keijzer, hoofdsponsor Nico van Dijk en een aantal vrienden en bekenden werd Sjaak van Santvliet door Martin van Zweden in het zonnetje gezet. Martin prees de vele verdiensten, die de 81 jaar geworden Sjaak sinds de oprichting van de club voor M.S.V.'71 heeft gehad.

Sjaak werd beloond met een M.S.V.'71 jack met de tekst "MegaSjaak" en een prachtige bos bloemen. Maar het mooiste verjaardagcadeau moest nog komen. Door een erehaag van jeugdspelers (JO13-3) werd de jarige naar de nieuwe kleedkamers geleid, waar hij de Eresteen mocht leggen. En daar was Sjaak best heel erg trots op.

In de kantine mocht Sjaak na afloop van het officiƫle gedeelte de Megataart aansnijden om de aanwezigen te trakteren op koffie met gebak.

Al met al een mooi gebaar van het bestuur van M.S.V.'71 om de jarige super vrijwilliger op deze manier te eren.

Aad Cordia maakte een aantal foto's van deze bijzondere verjaardag, die via bijgaande link zijn te zien en te downloaden. https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDr1KTD0wUj4mpfqYe

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71