Cora en Felice hartelijk dank!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Cora en Felice hartelijk dank!

Cora en Felice hartelijk dank!

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Deze week start de voetbalplaatjes actie bij de Hoogvliet in de Koningshoek. M.S.V.’71 en Excelsior M. zijn de enige twee verenigingen uit Maassluis die meedoen aan de plaatjes actie. 

De letterlijke aftrap vindt woensdagmiddag plaatst tijdens ons schoolvoetbaltoernooi. Onze kabouters spelen dan een partijtje tegen de mini’s van Excelsior M en zullen de eerste plaatjes in ontvangst nemen. Hierbij zullen de sport wethouder Kees Pleijsier en Hoogvliet bedrijfsleider Arno Koot aanwezig zijn. 

Het is voor onze vereniging alweer de 3e keer dat wij mee doen aan deze leuke actie. En het is weer een uniek bewaar verzamelalbum geworden. Maar het is ook weer een hele klus geweest. Er is veel tijd in gestoken om tot het gewenste resultaat te komen.

Onze grote dank gaat daarom uit naar de uiterts behulpzame dames Cora vd Hoek en Felice van Reeven. Zij hebben de fotografie, album inhoud en correspondentie met de firma Hoogvliet gecoördineerd.

Wij wensen een ieder veel plezier en succes met het sparen van de M.S.V.’71 plaatjes. Kijken wie als eerste zijn album vol heeft.

Het bestuur van M.S.V.’71

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71