Eekhout Bouw gaat nieuwe M S V '71 kleedkamers bouwen

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Eekhout Bouw gaat nieuwe M S V '71 kleedkamers bouwen

Eekhout Bouw gaat nieuwe M S V '71 kleedkamers bouwen

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Met trots kunnen wij mededelen dat de bouwcommissie een geschikte aannemer heeft gevonden voor de bouw van acht nieuwe kleedkamers op ons sportcomplex.
 Na de subsidie toezegging van de gemeente op ons nieuwbouwplan begin 2017 hebben Hans Frerichs, Mark van Spelden en Mike Warnaar gezocht naar een passende aannemer.  Dit bleek een grote en lastige administratieve klus. Offertes van verschillende bouwbedrijven werden zorgvuldig bekeken en vergeleken.


Na een dik half jaar onderzoek bleek wel dat alle aanbiedingen ver boven onze begroting zaten. De tijd en drukte in de bouwwereld zat niet mee. Maar met doorzettingsvermogen en wat concessies (o.a. niet heien) is er op de valreep van 2017 toch een akkoord gesloten met een passende aannemer; Eekhout Bouw.

Dit bouwbedrijf is al ruim 70 jaar een begrip in het Westland. Zo heeft het onlangs ook nieuwe kleedkamers opgeleverd bij de voetbalverenigingen; Westlandia en Quintuis. Hierbij speelde het maatschappelijk belang ook een belangrijke rol voor het sympathieke bouwbedrijf.
 

Met ook dit belang voor onze groeiende vereniging is Edwin Ammerlaan van Eekhout Bouw er samen met onze bouwcommissie uitgekomen. Op donderdagavond 21 december werd officieel de opdracht van de bouw van de kleedkamers toevertrouwd en gegeven aan Eekhout Bouw. In het bijzijn van een aantal bestuursleden en Edwin Ammerlaan werd dit heugelijke feit beklonken.
 

De tweede week van januari 2018 zal de nieuwbouw starten.  De bouw zal ongeveer 15 weken (4 maanden) duren.  Een grote wens voor alle MSV-ers gaat in vervulling. De komende weken zal de bouwplaats tussen ons hoofdveld en het Megaweek grasveld bouwklaar gemaakt worden. Wij houden u op de hoogte!
 

Het trotse bestuur van M.S.V.'71.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71