Een nieuw bericht vanuit het trainingskamp in Spanje

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Een nieuw bericht vanuit het trainingskamp in Spanje

Een nieuw bericht vanuit het trainingskamp in Spanje

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Gisteren ontvingen we weer een bericht vanuit het trainingskamp van onze selectie in Spanje


Hoofdsponsor :SEGMENT


Gistermiddag na de zwaar verregende training werd de inmiddels traditionele voetbal quiz gespeeld. Joey en Dylan zijn de geschiedenisboeken ingedoken om de teams te onderwerpen aan een 50 tal pittige voetbalvragen.

Na deze ronde stond team Tom met Tom, Jack Omar Rick mo en Dave bovenaan. De rondvraag zou nog roet in het eten kunnen gooien. Zij wisten toch ondanks de grote open eindvraag: noem de top drie uit de grote competities incl de stadions per 31 12 2017 de voorsprong te behouden en zij gingen dan ook met de eindoverwinning aan de haal.

Hierna gingen wij gelijk naar een tapas bar die Patrick zorgvuldig had uitgezocht. Hierna was de selectie na briefing over de volgende dag vrij om het nachtleven te verkennen. De volgende dag werd er na het ontbijt (die niet iedereen haalde) op het strand een foto gemaakt. Aansluitend gingen de geblesseerden met Adil trainen en de overige spelers trainden op het veld. Daar werd afgesloten met een 4 tegen 4 toernooi. De verliezers zijn verantwoordelijk voor de materialen. De winnaars krijgen eeuwige roem. Een hevige strijd brak los. Het 4 tegen 4 toernooi werd gewonnen door Luca Wesley jack Rick en Jeremy. Na een goede lunch zijn we nu onderweg om te gaan paintballen.

Paintballen was een succes, maar wie nu de winnaar is geworden, is nog steeds de vraag. De verhalen zijn er na gisteravond niet duidelijker op geworden. Gisteravond na heerlijke spareribs te hebben gegeten, werd door menigeen voor de laatste maal het nachtleven verkend.

De ochtend viel opnieuw letterlijk en figuurlijk in het water. Zelden is dergelijk onweer gehoord. Wat een klappen, de ramen trilden. De verliezers van de partij waren mans genoeg om alles op te ruimen: ballen, tenues, schoenen ed. De ochtend werd vervolgens vnl gebruikt om de kamers te ontsmetten en aansluitend om te kaarten.

We starten nu aan een Hollandse lunch om alvast te wennen aan het eten in Nederland. Het weer zijn we niet ontwend. Vanmiddag vertrekken wij na een zeer geslaagd gezellig kamp terug naar Nederland. Donderdag starten de trainingen in Nederland weer en zaterdag zijn de boys te bewonderen op de nieuwjaarsreceptie. Ze zijn helaas niet verkleurd door de zon, maar daardoor wel te herkennen

Naast onze hoofdsponsor SEGMENT danken we de ook de sponsors die financieel hebben bijgedragen om dit evenement tot een succes te maken.


Waalpartners

Djoy

Cafetaria Barry

Omnial

Pim’s Netwerk

Jan Pellikaan Pakcentrale

Casa Beense de verzorgers van onze lunches en het avondeten op defotomet de groep

Joey en Dylan kregen een meer dan terechte pluim als organisatoren van het kamp

Jack en Rick behaalden demeeste winst bij de activiteiten

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71