Gezellige familiedag afsluiting van het seizoen

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Gezellige familiedag afsluiting van het seizoen

Gezellige familiedag afsluiting van het seizoen

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Op zaterdag 30 juni sloot M.S.V.'71 het seizoen af met een gezellige zonovergoten familiedag.

Het was wat minder druk dan verwacht op ons gezellige sportpark. Met evenementen als het Haring en Bierfeest in Vlaardingen, het strand en de veteranendag in den Haag had de M.S.V.'71 familiedag   te kampen met nogal wat concurrentie.

Maar dat mocht de pret bij M.S.V.'71 niet drukken. Haring was er niet , maar bier zeker wel. Dat was evenals andere consumpties tegen gereduceerde prijzen te verkrijgen. Veteranen konden op het gezellige terras bij M.S.V.'71 ook bewonderd worden en voor de kinderen waren er springkussens, een watergevecht en een clown.

Terwijl de kinderen zich onder leiding van Welzijn E25 uitleefden, genoten de ouders op het terras. Tussendoor konden zij de nieuwe kleedkamers bezichtigen, waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt.

Op het Haring en Bierfeest zong een "namaak"  Bruce Springsteen. Maar wij hadden de "echte" Hans van Katwijk, die naast een groot aantal bekende covers ook eigen nummers liet horen,waaronder zijn grote hit "Ach we zijn allemaal op zoek" .  De stemming zat er geweldig goed in.

De kei van het jaar ging naar Vanessa vd Boogaart, die symbool staat voor de hele barcommissie. Zij zorgen middels een uitstekend assortiment en presentatie voor een prima baromzet.  Alle barkoppels mogen genieten van een koffie met gebak bij de Hema in de Koningshoek.

Voor de inwendige mens werd ook gezorgd op deze traditionele familiedag. Er was voor alle aanwezigen een heerlijk gratis buffet van Kippie.

Wij danken alle vrijwilligers die er toch weer een gezellige dag van hebben gemaakt. Wij wensen iedereen een fijne zomer en tot in het nieuwe seizoen. 

Het bestuur van M.S.V.’71

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71