Jeugd van M.S.V.'71 in goede handen

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Jeugd van M.S.V.'71 in goede handen

Jeugd van M.S.V.'71 in goede handen

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Het gaat bijzonder goed met M.S.V.'71. De zwart/witte club waar voetbal een feest voor iedereen is.

 

De vereniging groeit gestaag in ledenaantal en in prestaties van zowel de voetballers en de onmisbare vrijwilligers. De promotie van het vlaggenschip naar de 3e klasse van de KNVB was daarom een mooie bekroning.  Verder zullen nieuwe kleedkamers op het fraaie sportcomplex verrijzen.
 

De jeugdafdeling van M.S.V.'71 heeft de afgelopen jaren de snelste groei doorgemaakt. De club is in alle leeftijd categorieën goed vertegenwoordigd. En ook deze zomer hebben zich weer veel meisjes en jongens aangemeld bij de gezellige voetbalvereniging in Maassluis west. Alle leden worden namelijk gelijk behandeld en krijgen dezelfde voorzieningen om te voetballen. Elk team heeft gratis wedstrijdkleding en voor maar €75,- ontvangt elk lid een compleet kleding pakket.
 

Alle jeugdteams zijn voorzien van enthousiaste leiders en trainers. Zowel vrijwillig als gediplomeerd en ervaren. Binnen het jeugdkader bekleden enkele oud en huidige selectiespelers een rol. Naast het voetbal staan er bij M.S.V.'71 gedurende het seizoen vele jeugdactiviteiten op het programma. Denk hierbij aan een eredivisie wedstrijd bezoek, Sinterklaasfeest, voetbal clinic, de Mega kindermiddag en jeugdkampen.
 

Het jeugdkader van M.S.V.'71 is klaar voor de start van het nieuwe seizoen 2017-2018. Inmiddels zijn de trainingen voor de verschillende categorieën begonnen. In september starten de competities. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kinderen kunnen vanaf 4 jaar elke woensdagmiddag om 15:00 kosteloos terecht bij onze leuke kabouter trainingen. Meisjes en jongens vanaf 6 jaar kunnen zich aanmelden bij Jenny Storm per mail wedstrijdsecretaris-pupillen@MSV71.nl

 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71