Kunstgrasvelden officieel geopend. Nu met Foto's !!!!!!!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Kunstgrasvelden officieel geopend. Nu met Foto's !!!!!!!

Kunstgrasvelden officieel geopend. Nu met Foto's !!!!!!!

Op zaterdag 15 November vond de officiële opening plaats van de nieuwe kunstgrasvelden bij M.S.V.'71. Het was een groot feest met een officieel tintje en tal van activiteiten voor jong en oud. 

Dames wedstrijd
Het dameselftal van M.S.V'71 mocht het feest openen op het nieuwe hoofdveld met een wedstrijd tegen het sterke team van Jong Dames ADO Den Haag. Het werd vooral een feest voor de Haagse Dames, want die bleken veel te sterk voor het elftal van trainer/coach Michel Veldkamp. Hoewel het scorebord na afloop een alleszins redelijk 0-2 eindstand liet zien,was de werkelijke eindstand 0-12. Na afloop hadden de M.S.V.'71 dames nog een verrassing in petto voor hun 3 sponsors Djoy Kinderdagverblijf, Kugeko en Wiva Promotions. De heren van Buuren, Warnaar en Pietersen kregen alle 3 een prachtig boeket bloemen, die de jonge dames uit eigen zak hebben betaald.

 

 

 

Het weer werkte zeker niet erg mee op deze vochtige zaterdagmiddag. Maar het kon de feestvreugde toch niet drukken. Daar zorgden de gezellige Furietoeters wel voor, die steeds op verschillende plaatsen op het sportpark hun muziek ten gehore brachten.

 Intocht Sinterklaas
Zij begeleidden natuurlijk ook muzikaal de intocht van Sinterklaas en zijn zwarte Pieten, die in een heuse huifkar hun opwachting maakten op het vernieuwde Sportpark van M.S.V.'71. Dit tot grote vreugde van de vele M.S.V.'71 kinderen, die speciaal voor deze gelegenheid een extra schoen mee hadden gebracht, die bij M.S.V.'71 gevuld zou worden. Zo hadden de Sint en zijn Pieten plechtig beloofd.

 

 


Dat Sinterklaas ondanks zijn leeftijd toch nog een aardig balletje kan trappen bewees de Goedheiligman even later bij de opening van het kunstgras trainings / pupillenveld.

 Pietentoernooi en Penaltybokaal
De F-pupillen en de kabouters traden daarna op het prachtige hoofdveld aan voor het Pietentoernooi. 6 teams deden hieraan mee. Voor de kinderen was het jammer dat er nogal wat regen uit de hemel naar beneden kwam. De vele toeschouwers zochten een droog plekje in de partytent, die uitzicht gaf op het hoofdveld en op de tribune.

 

 


Daar waren zij ook getuige van de strijd om de penalty bokaal. Een aantal op de trainingen geselecteerde jeugdspelers mocht vanaf 11-meter de bekende keeper Oscar Moens proberen te passeren. Dat lukte Kevin van Zandvliet bij de D, Owen Booister bij de C en Tim van Riel bij de B het beste. Zij vielen hiermee in de prijzen. Oscar Moens kreeg als dank voor zijn inbreng een lekker flesje drank.

 Wedstrijd E-selectie tegen eerste elftal
Het sportieve klapstuk van middag vormde ongetwijfeld het treffen tussen het eerste elftal van M.S.V.'71 en de E-pupillen selectie. Voor deze gelegenheid mochten de pupillen met 22 jongens en meisjes aantreden tegen de 11 mannen van coach Wilco. Terwijl het eerste elftal in zijn vertrouwde 4-3-3- opstelling aantrad kwamen de Eetjes verrassend voor de dag met een 7-7-5 formatie met 3 keepers. De ene keer spelend met heel veel punten naar voren en dan weer naar achteren. De 4 backs stonden dan weer hoog en even zo vrolijk weer laag. De oplettende toeschouwer zag het aantal E-spelers op het veld gedurende de wedstrijd groeien. Toen hoofdcoach Wilco Wapenaar dit doorkreeg stuurde ook hij zijn wissels het veld in om een dreigende nederlaag af te wenden. De uiterst aantrekkelijke, leuke en sportieve wedstrijd eindigde uiteindelijk in een terecht 6-6 gelijkspel.

 Officieel gedeelte
Het was inmiddels droog geworden en dat kwam goed uit. Want een aantal hoogwaardigheidsbekleders meldde zich op de middenstip van het prachtige nieuwe hoofdveld om dit officieel te openen. Officieus had E-speler Mika dat al een paar weken eerder gedaan door het eerste doelpunt voor M.S.V.'71 op het nieuwe kunstgrasveld te scoren. Hij behoorde daarom nu ook tot de belangrijke mensen op de middenstip. Evenals Burgemeester Karssen, Wethouder van Sport de heer Pleijsier, oud wethouder van Sport de heer van der Wees en erelid en Ridder in de orde van Oranje Nassau, onze eigen Sjaak van Santvliet. Na de officiële opening bood wethouder Pleijsier namens de Gemeente Maassluis 2 wedstrijdballen aan.

 Feest
Na het officiële gedeelte werd het veld weer gebruikt waarvoor het uiteindelijk bedoeld is. Er werd weer gevoetbald. Nu was het de beurt aan de seniorenteams om hun krachten te meten.  Binnen in de kantine en in de partytent was het feest inmiddels van start gegaan. Behalve veel MSVers waren ook veel sponsors aanwezig en vertegenwoordigers van onze zusterverenigingen. Zanger Wendel zong dat het een lieve lust was en zorgde met zijn perfecte optreden voor veel sfeer en gezelligheid. 

 

 

Via bijgaande link zijn alle foto's te zien, die door Loek Schalker van deze gebeurtenis zijn gemaakt

https://skydrive.live.com/redir?resid=CBD66B74E1061764!1198

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71