M.S.V.'71 distantieert zich van sportplan

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > M.S.V.'71 distantieert zich van sportplan

M.S.V.'71 distantieert zich van sportplan

Voetbalvereniging M.S.V.'71 kan zich niet vinden in het plan van de heren Malipaard en Gudde voor een multifunctionele sportaccommodatie in de Steendijkpolder.

In de media verwijten beide heren de gemeente Maassluis dat het 20 jaar heeft geslapen en geen geld heeft vrij gemaakt voor de sportverengingen. M.S.V.'71 herkent zich hier niet in.

Hierbij wordt in onze ogen namelijk voorbij gegaan aan de vele sportinvesteringen die de afgelopen jaren door de gemeente zijn gedaan. Zoals nieuwe kunstgras- en sportvelden bij Evergreen, CKC en de voetbalverenigingen.
 

Bovendien biedt de gemeente Maassluis de sportclubs een mooie subsidieregeling om nieuwe kleedkamers te realiseren. Hiermee kunnen alle Maassluise clubs 75% van hun nieuwbouw plannen vergoed krijgen. Een prachtige aanbieding van onze gemeente waarmee zij de clubs stimuleren om te investeren in hun accommodatie.  

M.S.V.’71 heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt door met eigen kracht en middelen de resterende 25% bij te dragen aan nieuwe kleedkamers. Het geschetste beeld dat er in vele Maassluise kleedkamers schimmel zit,  klopt in het geval van M.S.V.’71 dus niet.
 

Verder vinden wij één voetbalvereniging in Maassluis-west voldoende en ondersteunen wij de stelling van NOC*NSF om sportverenigingen in de woonwijken te houden. Daarin past de huidige geografische verdeling van de drie voetbalverenigingen in onze stad uitstekend. Dit ook met het oog op de bevolkingsgroei, de milieubelasting en verkeersveiligheid in Maassluis.
 

Tenslotte vormen wij met onze buurverenigingen al een fraaie sociale multifunctionele sport en cultuur groenstrook. Stuk voor stuk verenigingen die prima functioneren. Een herinrichting hiervan vinden wij dan ook onnodige kapitaalvernietiging.
 

Tezamen met de steun en inzet van vele sponsors en vrijwilligers is M.S.V.'71 al bijna 50 jaar een financieel gezonde en actieve  voetbalvereniging in Maassluis.  Daar zijn wij dankbaar voor en trots op!


Het bestuur van M.S.V.'71

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71