M.S.V.'71-ers genieten van zonnig middagje ADO

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > M.S.V.'71-ers genieten van zonnig middagje ADO

M.S.V.'71-ers genieten van zonnig middagje ADO

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Zondag 19 november was het dan zover. Een kleine 100 MSV-ers vertrokken om 11:00 uur met een dubbeldekker bus naar het stadion van ADO Den Haag.

Aldaar genoten onze pupillen tezamen met hun ouders en begeleiders van een leuke wedstrijd tussen ADO en Heracles. Heerlijk in het zonnetje achter het doel zagen zij dat de Hagenaars na een 0-1 achterstand en 1-1 ruststand, in de 2e helft de wedstrijd naar zich toe trokken.

De groen gelen maakte, speciaal aan de kant van alle MSV-ers, maar liefst 3 goals in het laatste Haagse kwartiertje. Dit tot grote vreugde van alle fans. Voor Liam Snijders uit onze JO13-2 elftal kon de middag helemaal niet meer stuk, want hij mocht met scheidsrechter; Kevin Blom het veld op. In de rust mocht hij ook nog een penalty schieten op de reserve keeper van ADO en natuurlijk schoot Liam raak.
 

Zo hebben alle MSV kinderen genoten van een gezellig uitstapje naar ADO.
 

Met dank aan Jenny Storm voor de coördinatie vooraf en Karin Weeling voor de bus coördinatie op de dag zelf. Daarnaast dank aan Cafetaria Barry voor de sponsoring. Dit uitje is zeker voor herhaling vatbaar.

Op naar de volgende activiteit voor onze jeugd.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71