M.S.V.’71 jeugd geniet van Spaanse Pietentraining!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > M.S.V.’71 jeugd geniet van Spaanse Pietentraining!

M.S.V.’71 jeugd geniet van Spaanse Pietentraining!

Het zal niemand ontgaan zijn dat Sinterklaas weer in ons land is. En dat betekent een leuke en enerverende tijd voor onze jeugd. Zowel thuis, op school en natuurlijk ook bij M.S.V.’71.

Zo stuurde de goede Sint afgelopen woensdag zijn voetbal Pieten naar ons sportcomplex. Deze topvoetbal Pieten gaven een hele leuke Spaanse training aan onze jongste jeugd.

De kinderen van onze Jo7, 8 en 9 genoten volop van deze speciale gast training. Zo moesten de kinderen van Pieten speciale oefeningen als; zaklopen, schoonsteen schieten en jongleren.Het was een groot feest op trainingsveld met tussendoor de nodige kruid- en pepernoten. Uiteraard werd de training afgesloten met een onderling partijtje met de zwart Pieten.En alsof het nog niet genoeg was kregen alle MSV kinderen nog een leuk en nuttig Sinterklaas cadeau van de Pieten. Met een mooie MSV voetbalschoenentas gingen de kinderen moe maar voldaan naar huis.

Wij danken de voetbal Pieten voor hun bezoek en Sinterklaas voor het leuke cadeau.

Er zijn nog meer foto's gemaakt van deze bijzondere training. Deze zijn te zien via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDthuPT8T4NFzfz9CO

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71