M.S.V.'71 kijkt terug op een geslaagd jeugdtoernooi

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > M.S.V.'71 kijkt terug op een geslaagd jeugdtoernooi

M.S.V.'71 kijkt terug op een geslaagd jeugdtoernooi

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Op zaterdag 23 juni jl. werd op een zonovergoten sportpark van M.S.V.'71 een groot jeugdtoernooi gespeeld. En het werd een groot succes mede door het goede weer, de uitstekende organisatie en de hulp van een aantal verenigingen uit de buurt.

De voorbereidingen van het jeugdtoernooi waar 30 teams uit de JO8, JO9 en JO11 aan deelnamen verliep aanvankelijk vlekkeloos. Tot een paar dagen voor de aanvang. Toen regende het afzeggingen (4 in totaal) en de weersberichten waren ook niet om over naar huis te schrijven.

De toernooicommissie van M.S.V.'71 maakte veel extra uren om de opengevallen plaatsen alsnog in te vullen. Het Haagse Hercules en plaatsgenoot VDL wilden graag helpen en vulden de opengevallen plaatsen in. Op het laatste moment moesten de wedstrijdschema's  worden aangepast en de programmaboekjes opnieuw naar de drukker. En alles moest worden gecommuniceerd met de deelnemende verenigingen.

Uiteindelijk kwam alles goed en ook het weer trok zich weinig van de voorspeling aan en trok zijn eigen plan. Het werd stralend mooi weer die dag.

Het was jammer dat de deelnemende teams nog geen gebruik konden maken van de fantastisch nieuwe kleedkamers. De oplevering hiervan kwam net een week te laat. Maar daarom niet getreurd. Scheidsrechters en spelleiders kwamen deze dag uit alle geledingen van de club en in alle leeftijdscategorieën. De jongste scheidsrechter was 14 jaar en de oudste 81 jaar. Dat was ons erelid Sjaal van Santvliet. Een groot compliment waard.

De 81 jarige Sjaak van Santvliet was deze dag als scheidsrechter actief


Het ochtend programma verliep vlekkeloos met één JO8, één JO9 en één JO11 poule van elk 5 teams. De winnaars werden achtereenvolgens DSO JO8-5, Hercules JO9-3 en Wippolder JO11-2.

Tijdens het ochtendtoernooi kwam er om 11 uur een afmelding binnen van een ploeg uit het middagprogramma, die om 13:00 uur moest spelen. Weer alle hens aan dek voor de toernooicommissie om ook deze tegenvaller weer snel recht te breien. Zowel Excelsior'M als VDL werden gebeld met de vraag om binnen 2 uur de opengevallen plaats in te willen nemen. En dat lukte wonderwel. Beide plaatselijke verenigingen kwamen met een team naar de Albert Schweitzerdreef. Geen probleem voor de organisatie. Het extra team werd keurig ingepast in de wedstrijdschema's

Het was gezellig druk op het zonovergoten sportpark van M.S.V.'71


Ook het middagtoernooi met 2 JO11 poules en één JO9 poule verliep uitstekend met als winnaars VDL (JO11-3 en JO11-4) en Excelsior'M JO9-2.

Alle deelnemende teams gingen deze dag met een mooie beker naar huis terugkijkend op een gezellig en sportief verlopen toernooi.

De toernooicommissie dankt alle vrijwilligers voor hun inzet tijdens deze geslaagde dag.

Aad Cordia maakte foto's tijdens het toernooi. Deze zijn te zien via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDs03QVqRWNwrtCVcW

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71