M.S.V.’71 volgt KNVB in meisjes voetbalbeleid

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > M.S.V.’71 volgt KNVB in meisjes voetbalbeleid

M.S.V.’71 volgt KNVB in meisjes voetbalbeleid

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Welk meisje droomt er niet van, Europees kampioen worden met het Nederlands dames Elftal. Dit jaar is het werkelijkheid geworden voor een aantal meiden die al jaren op voetbal zitten.  

 

Volgens  Sarina Wiegman, de coach van het Nederlands vrouwen team, is het belangrijk dat de meisjes zich in de vroege jeugd ontwikkelen tussen de jongens. M.S.V.’71 biedt meisjes deze kans. Afgelopen seizoen hadden we meisjes in onze selectieteams spelen namelijk in onze JO 9 1 (2e klasse) en in onze JO 11 1 (1e klasse). Ook in andere teams speelden meiden tussen de jongens.
 

M.S.V.’71 was in de jaren 70 de eerste voetbalverenging in Maassluis met een vrouwen elftal. En het is nog steeds hartstikke leuk om bij onze gezellige club te komen voetballen. Want naast het sportieve deel heeft M.S.V.'71 ook gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Ben jij een meid die van voetballen houdt en droomt van het Nederlands elftal, kom dan een keer gratis meetrainen. Dan kan je zelf kijken of voetbal een sport voor jou is.

Meld je aan door een mail te sturen naar wedstrijdsecretaris-pupillen@msv71.nl of kom kijken bij de trainingen van onze JO 9 en JO 11 op maandag en woensdag vanaf 18.15 uur.

Vraag dan naar Jenny Storm.


Ook oudere meiden zijn uiteraard van harte welkom!

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71