M.S.V.’71 VRIJWILLIGERSBELEID 2017/2018

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > M.S.V.’71 VRIJWILLIGERSBELEID 2017/2018

M.S.V.’71 VRIJWILLIGERSBELEID 2017/2018

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Beste M.S.V.’71 leden, ouders en verzorgers van jeugdleden, De vrijwilligerswerk formulieren worden deze periode via de leiders/trainers uitgedeeld aan alle leden.

Leden vormen samen een vereniging. Dagelijks zetten velen zich al in voor onze club. Menig vereniging is jaloers op de kracht die M.S.V.’71 hierbij uitstraalt. Maar ook M.S.V.’71 moet hard werken aan het in stand houden, vernieuwen en uitbreiden van het vrijwilligersbestand. Voor een aantal belangrijke taken, die veel tijd en inzet vragen, wordt namelijk al jaren op een beperkt aantal mensen een beroep gedaan. Het behoeft daarom geen uitleg dat onze club naast de contributie, gebaat is met vrijwilligerswerk. Dit verhoogt ook de saamhorigheid.

Bij M.S.V.’71 is ieder lid vanaf 16 jaar verplicht om 12 uur vrijwilligerswerk te doen. Van leden onder de 16 jaar wordt verwacht dat één van de ouders/voogd deze verplichting vervult. Tenslotte worden ook zij getraind en begeleid door vrijwilligers.

Onze vrijwilligerscommissie heeft voor dit seizoen weer een keuze menu samengesteld met verschillende vrijwilligerstaken. Wij verzoeken alle leden om dit formulier uiterlijk 1 oktober in te leveren bij onze vrijwilligerscommissie of in het bakje in de commissiekamer.

De vrijwilligerscommissie zal de vrijwilligerstaken verzamelen en uitzetten bij verschillende commissies die hier belang bij hebben. Daarnaast zorgen zij ook voor de juiste terugkoppeling naar u als gewaardeerd lid van M.S.V.’71.

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor sommige mensen niet mogelijk is om vrijwilligerswerk te doen. Voor hen is er een afkoopregeling mogelijk. Het beleid is er op gericht dit tot uitzonderlijke gevallen te beperken. Om voor deze regeling in aanmerking te komen moet er een verzoek met onderbouwing worden ingediend bij de vrijwilligerscommissie.

Wij danken u voor uw bijdrage aan onze vereniging.

Het bestuur van M.S.V.'71

Te downloaden:

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71