Nieuwe kleedkamers 15 september klaar voor gebruik!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Nieuwe kleedkamers 15 september klaar voor gebruik!

Nieuwe kleedkamers 15 september klaar voor gebruik!

Dit item is verlopen op 30-09-2018.

Prachtig nieuws van onze bouwcommissie voor onze bloeiende vereniging. Volgend weekend 15 en 16 september kunnen onze acht nieuwe kleedkamers in gebruik genomen worden. De laatste opleverpunten zijn inmiddels gedaan.

Komende week worden alle ruimtes professioneel schoongemaakt. En dan kunnen alle MSV-ers en onze gasten genieten van de nieuwe kleedkamers. De indeling wordt zoals altijd gedaan door onze commissiekamer medewerkers.

Dit is voor alles en iedereen die MSV'71 een goed hart toe draagt natuurlijk fantastisch. Na VDL zijn wij de tweede veldsportverenging die optimaal gebruikt heeft gemaakt van de gemeente sportnota. Voor onze gemeente is dit een bewijs dat de sportnota en visie voor een mooie stimulatie en saamhorigheid kan zorgen binnen een vereniging. Het resultaat is echt super en een geweldige beloning voor de grote inzet en steun van vele MSV vrijwilligers en sponsors. Met speciale dank aan onze bouwcommissie; Mark van Spelden, Mike Warnaar en middelpunt Hans Frerichs.

Het fraaie gebouw herbergt 8 ruime kleedruimtes, waarvan twee grote, een ruimte voor verzorging en twee aparte toiletgroepen voor dames en heren. Het gebouw is voorzien van alle hedendaagse voorzieningen naar de huidige KNVB maatstaven. Zo is er vloerverwarming, douche en licht sensoren en een warmte/koeling systeem. Laten we de kleedruimtes met zijn allen schoon en netjes houden. In elke kleedruimte hangt een bezem, trekker en stoffer en blik.

De officiƫle opening zal zaterdag 3 november om 12:00 plaatsvinden. Hier gaan wij uiteraard een klein feestje van maken.

Hierna zal onze bouwcommissie zich bezig gaan houden met de volgende fases. Hierin zit o.a. de renovatie van oude kleedkamers, kantine toiletten, bestuurskamer en keuken. Want MSV blijft bouwen aan een mooie en gezonde toekomst.

Het trotse bestuur van M.S.V.'71

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71