Nieuwe Messi en Lieke training bij M.S.V.’71 groot succes!!!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Nieuwe Messi en Lieke training bij M.S.V.’71 groot succes!!!

Nieuwe Messi en Lieke training bij M.S.V.’71 groot succes!!!

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Onder het motto “Wil jij de nieuwe Messi of Lieke  worden” wil M.S.V.’71 nog meer jonge kinderen interesseren en enthousiast te maken voor voetbal.  

Afgelopen maandag 14 mei zijn wij gestart met de Nieuwe Messi en Lieke training. Maar liefst 16 enthousiaste kinderen zijn hier op afgekomen.  Het was een super gezellig uur en de trainers en kinderen hebben genoten. Uiteraard mogen er nog meer kinderen aan deze trainingen deelnemen.


Geef je op via de mail wedstrijdsecretaris-pupillen@msv71.nl  of loop even langs bij Paul van Loenen of Jenny Storm. Op maandag 21 mei is er in verband met Pinksteren geen training. Wij zien iedereen op maandag 28 mei graag weer verschijnen.

M.S.V.’71 biedt kinderen van 5 tot 9 jaar de mogelijkheid om in de periode van 14 mei t/m 25 juni elke maandag van 18:00 tot 19:00 uur helemaal gratis te komen trainen. Gediplomeerde trainers staan voor deze messi’s en Lieke's in de dop klaar om hen de eerste beginselen van onze geweldige voetbalsport bij te brengen.

Dat wil toch iedereen zou je denken.

Maar dat is nog niet alles. Want als deelnemende kinderen voetbal leuk vinden en lid worden van M.S.V.’71 krijgen zij als welkomstgeschenk een M.S.V.'71 attentie.

Nieuwe leden zullen in het volgende seizoen aansluiten bij de teams.

 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71