Nieuwe netten op veld 1 en reparatie scorebord!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Nieuwe netten op veld 1 en reparatie scorebord!

Nieuwe netten op veld 1 en reparatie scorebord!

Dit item is verlopen op 30-11-2018.

Nog meer herstelwerkzaamheden op het M.S.V.'71 terrein. Naast de reparatie van de speeltuin waren ook de versleten netten in de doelen van veld 1 aan vervanging toe en heeft Sjaak v Santvliet de reparatie van het scorebord (kabelbreuk) ter hand genomen.

Op woensdag 31 oktober werd door de firma RAS, Renes Aluminium Staalbouw B.V. uit Veenendaal eindelijk de langverwachte nieuwe netten van de doelen van veld 1 aangebracht. De oude netten waren versleten en door vernielingen zodanig beschadigd dat bij iedere thuiswedstrijd van het 1e en 2e elftal de scheidsrechter de netten moest afkeuren en de boel provisorisch gerepareerd moest worden.

Het bleek allemaal nog een flinke klus omdat de constructie van de bevestiging van de netten niet echt meewerkte. Tegen 16.00 uur was de klus geklaard en als de netten niet meer als klimrek worden gebruikt kunnen ze weer een paar jaar mee.

Nieuwe netten in de doelen op veld 1

Verder bleek dat het nieuwe scorebord curen vertoonde. Onze toptechneut Sjaak startte een diepgravend onderzoek en het bleek dat de kabel tussen het oude en het nieuwe scorebord sluiting had. Sjaak is onmiddellijk aan het graven geslagen en heeft een nieuwe kabel aangesloten. De oude kabel moet nog wel uit de grond en de nieuwe op z'n plaats gelegd worden, maar het scorebord werkt weer zoals het hoort. Klasse Sjaak.


Het graaf werk.


Sjaak met 100 meter kabel in de weer.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71