Nieuwjaarsreceptie M.S.V.71 meer dan geslaagd

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Nieuwjaarsreceptie M.S.V.71 meer dan geslaagd

Nieuwjaarsreceptie M.S.V.71 meer dan geslaagd

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

In een overvolle en uiterst sfeervolle kantine hield M.S.V.'71 op zaterdag 13 januari jl. zijn nieuwjaarsreceptie. En vrijwel iedereen vond deze editie bijzonder gezellig en meer dan geslaagd. Martin van Rijn (rechts) en Peter Vermeulen (Links) werden benoemd tot Lid van Verdienste.

Aan het begin van de middag was er tijd en plaats ingeruimd voor een uiterst serieuze en emotionele gebeurtenis. Martin van Zweden bracht in herinnering dat we in het afgelopen jaar definitief afscheid hebben moeten nemen van 4 MSVers. Loek Schalker, Joke Starmans, Wilma van Santvliet en Anita Mohunlol.


De vriendengroep van laatstgenoemde had bij het bestuur aangeklopt met het veroek om Anita bij M.S.V.'71 op een speciale manier te mogen blijven herinneren. Als laaiend enthousiaste moeder van Nasser en Assad sloeg zij geen wedstrijd van haar voetballers over. In de loop der jaren vervulde Anita verschillende functies en stond altijd klaar voor haar cluppie. Je kon Anita uittekenen op haar vaste plekje in de hoek bij de bar in de kantine. Een plek die in het vervolg Anita's Corner zal gaan heten. In het bijzijn van haar man Marlon, haar zonen Assad en Nasser met hun gezin en zwager Arnold  werd het gedenkteken onthuld. Tijdens de onthulling werd het lied Adjossi (Vaarwel) gedraaid. Namens de familie bedankte  Arnold Mohunlol op indrukwekkende wijze de vriendengroep en M.S.V.'71 voor dit bijzondere gebeuren. "Dit is M.S.V.'71 op zijn best. Meer dan een Club".

Andre Brouwer spreekt namens de vriendengroep van Anita

 

Nieuwjaarstoespraak van de Voorzitter

In zijn nieuwjaarstoespraak keek voorzitter Pieter Hoogenraad in aanwezigheid van Burgemeester Haan en de wethouders Keijzer en Pleijsier terug op het afgelopen seizoen en vooruit naar de komende jaargang. Natuurlijk was de voorzitter uitermate blij en trots op de promotie van het 1e elftal in het afgelopen seizoen. Ook het kampioenschap van het 1e damesteam bleef natuurlijk niet onvermeld.

Kijkend naar de toekomst zei de preses o.a.

Jeugdvoorzitter
Het gaat goed met M.S.V.'71. Ook dit jaar is het ledenaantal toegenomen met 10%. Met name bij de jeugd. Daarom heeft het bestuur besloten weer een jeugdvoorzitter aan te stellen, die sturing gaat geven aan het jeugdbeleid bij onze club.

Nieuwe Kleedkamers
De start van de nieuwe kleedkamers is van start gegaan. Wat dat aangaat was het een zeer spannende tijd. Het bleek dat de gelden, die de gemeente beschikbaar had gesteld onvoldoende waren om de nieuwbouw te realiseren. Dat kwam niet in de laatste plaats doordat het economisch beter gaat met Nederland en de aannemers hun prijzen aanzienlijk verhoogd hadden. Niet alleen onze vereniging maar ook Evergreen Hockey had hier onder te lijden. Wij hebben de Gemeente dan ook een brief geschreven en gevraagd of zij de beschikbare bedragen nog eens kunnen overzien. Immers de bedragen die volgens de sportnota beschikbaar zouden komen, waren nog gebaseerd op prijzen van 4 jaar geleden en de wereld is sinds die tijd behoorlijk veranderd. Op dit moment wordt er nader bestudeerd op het Gemeentehuis en we wachten dan ook met spanning af.

Website en kledingbeleid
Het komende jaar zal er kritisch gekeken gaan worden naar onze website. Er zal worden gekeken of deze leesbaarder en beter gemaakt kan worden. Ook zal er kritisch gekeken worden naar het huidige kledingbeleid.

Na de nieuwjaarsrede van voorzitter Pieter Hoogenraad werd er zoals gebruikelijk geproost op het nieuwe jaar. Daarna was het podium voor het leuke Dames duo BEM, dat met hun gevarieerde repertoire de kantine al vroeg in de uiterst gezellige modus kreeg.

Het Dames Duo Bem (Barbara en Marscha) Symbolische Eerste Steen
Nadat Good Old Hans Terbeek volkomen verrast een bloementje en cadeaubon in ontvangst had mogen nemen omdat hij 50 jaar getrouwd was, werd een andere "Oud Gediende" op het podium gevraagd. Niemand minder dan ons Erelid Sjaak van Santvliet kreeg uit handen van Martin van Zweden symbolisch de eerste steen in de vorm van een zak cement en een troffel voor de nieuw te bouwen kleedkamers uitgereikt. Later in het jaar zal Sjaak de officiƫle opening van de nieuwbouw verrichten.

Erelid Sjaak van Santvliet met de troffel voor het (symbolisch) leggen van de 1e steen
Beste jeugdige verkopers
Dankzij een aantal enthousiaste jeugdige verkooptalenten bracht de Speculaaspoppen actie en de Grote Club Actie weer heel wat euro's in het laatje van Penningmeester Dijksman. De beste verkopers werden getrakteerd op een cadeaubon.


Beste Lotenverkopers :

1 - Maikel Swertz (foto)
2-  Dani van der Eijk
3 - Marieke van Zweden

De beste Speculaaspoppenverkopers:

1 - Bram Duijnisveld (82 poppen)
2 - Menno Grootveld (64 poppen)
3 - Milan Vierhout (62 poppen)
4 - Nick Warnaar (51 poppen)

Beste teams (krijgen een teamuitje)
JO11-5 106 poppen
JO13-3 124 poppen


 

Leden van verdienste
Niet alleen voor M.S.V.'71 was deze nieuwjaarsreceptie een goednieuws show. Ook voor 2 actieve vrijwilligers had spreekstalmeester Martin van Zweden plezierig nieuws te melden. Want zowel Martin van Rijn als Peter Vermeulen werden deze middag benoemd tot Lid van Verdienste en kregen de daarbij behorende speld opgespeld. Beiden kwamen ruim 17 jaar geleden bij de club.

Martin van Rijn.
Martin was in al die jaren actief als leider en trainer van verschillende jeugdteams. In die jaren hielp hij mee bij diverse jeugdkampen in binnen en buitenland. Verder was Martin jarenlang elftalleider van ons vlaggenschip en is hij nog steeds kleding- en materiaalbeheerder van alle seniorenkleding.

Lid van Verdienste Martin van Rijn 

Peter Vermeulen.
Ook Peter was jarenlang leider en trainer van verschillende jeugdteams. Later vervulde hij een aantal jaren de functie van jeugdvoorzitter. Bovendien was Peter het middelpunt en animator van diverse jeugdkampen. Op dit moment is hij kleding- en materiaal beheerder van alle jeugdkleding.

Lid van verdienste Peter VermeulenUitreiking Kees Starmans Trofee
Nadat de dames van BEM (Barbara en Marscha) zich voor de 2e keer vocaal hadden doen gelden en de sfeer naar een hoogtepunt hadden weten te brengen met hun aanstekelijke muziek was het de beurt aan een ander duo om in het zonnetje gezet te worden. De 2 winnaars van de Kees Starmans Trofee voor het grootste talent van het jaar.
 

Jordan Rottier
Bij de dames viel deze eer dit jaar te beurt aan de 19 jarige Jordan Rottier. Vanaf haar jongste jeugd speelt Jordan al bij M.S.V.'71 en scoort zij er in de spits altijd lustig op los. Een jaartje (seizoen 2016/2017) maakte zij een uitstapje naar VDL, maar keerde vorig seizoen op haar schreden terug. En hoe. Het afgelopen seizoen speelde zij in het 1e Damesteam dat afgetekend kampioen werd. Jordan nam meer dan 50% van de zeer veel gescoorde doelpunten voor haar rekening.

De winnaar van de Kees Starmans Trofee 2017 Jeremy van Loenen en Jordan Rottier

Jeremy van Loenen
De trofee voor het grootste mannelijke talent ging dit jaar naar Jeremy van Loenen. Ook Jeremy zette zijn eerste schreden op het voetbalveld bij M.S.V.'71 in de jeugd. Als talentvolle speler maakte hij al vroeg de overstap naar Excelsior'M, waar hij in diverse selectie elftallen speelde. Maar in 2016 kwam hij terug bij onze club. Als 17 jarige maakte Jeremy toen zijn debuut in ons 1e elftal en bleef tot op de dag van vandaag basisspeler. Afgelopen seizoen promoveerde hij met het 1e elftal naar de 3e klasse. 

Timo en Jack
Na al dat goede nieuws kon het feest losbarsten in de gezellige en bomvolle kantine. De beentjes gingen van de vloer op de muziek van DJ Hanz. De zaal baste zoals gewoonlijk weer uit haar voegen. Als klap op de vuurpijl viel bij de tombola de hoofdprijs op het lot van Timo Smit en Jack Beekhuizen. Zij zullen als VIP's behandeld gaan worden op de komende Megaweek met Jannes, Thomas Berge  en Belle Perez. Voor hen kon de middag toen helemaal niet meer stuk. Zoals dat eigenlijk voor alle aanwezigen gold. Want de Nieuwjaarsreceptie 2018 was meer dan geslaagd.

De VIP's (Very Important Persons) Timo en Jack


Tot slot nog een woord van dank aan Bakkerij van Roon voor de oliebollen en aan Green Partners voor de Bloemen. En verder natuurlijk voor de mensen van de bar voor de uitstekende en snelle manier waarop zij deze middag iedereen hebben voorzien van drankjes en heerlijke hapjes.

Aad Cordia maakte foto's van de receptie. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link  https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDrCFK2xeN1pi1NbbL

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71