Onze Kamp weekenden zitten er weer op!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Onze Kamp weekenden zitten er weer op!

Onze Kamp weekenden zitten er weer op!

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Met alle dagen prachtig weer, zijn het enorme geslaagde dagen geweest. Volgens ons hebben de kinderen het erg naar hun zin gehad.

 

Ook de leiding heeft het super leuk gehad. We hebben genoten van uw kind. Zij hebben zich keurig gedragen en zijn echt lief geweest voor elkaar, en voor ons. Ondanks dat er zeer weinig geslapen is en de kinderen continu bezig zijn gehouden, hadden zij ook tussendoor wat "chill" momenten.

De kinderen hebben dit benut met voetballen, en in Brabant konden zij ook nog Sjoelen, tafelvoetballen, tafeltennissen, of een Donald Duck lezen op de bank. Soms vielen hierbij wat oogjes dicht, wat wel te begrijpen was.

Wij gaan ervan uit dat de kinderen vol verhalen thuis zijn gekomen, en alles verteld hebben. Met de foto's en filmpjes erbij kon u ook een beetje mee genieten met wat wij allemaal hebben gedaan.

Naast de vaste leiding, die op de achtergrond al maanden van te voren waren begonnen met de voorbereiding om de kampen tot een succesvol jeugdkamp te krijgen, zijn er een heleboel ouders nodig om te helpen, zeker bij het kamp op ons eigen M.S.V.'71 terrein.

Wij willen dan ook iedereen die zich heeft ingezet dit weekend, enorm bedanken, want zonder uw hulp is dit allemaal onmogelijk.

Ook willen wij alle sponsoren bedanken voor alles wat wij hebben gekregen voor deze weekenden.

Helaas komt aan alles een eind.

Zo ook aan dit jeugdkamp 2017-2018.

Wij kijken met zeer veel trots hier op terug.

Dit jaar waren een aantal begeleiders van het vaste groepje voor het laatst. Daarom doen wij een oproep.

Heeft u een hoop fantasie, bent u creatief, houd u van het verzinnen van leuke spelletjes en bent u een ster in boodschappen doen? Meld u zich dan aan op onze Facebook pagina, om volgend jaar mee te helpen met organiseren om er weer een leuk jeugdkamp van te maken.


Wij hopen dat er een aantal nieuwe mensen zich aanmelden. Graag voor 1 januari 2019. Anders zijn wij genoodzaakt de kampen niet door te kunnen laten gaan.

Voor nu een hele fijne vakantie en hopelijk tot volgend jaar.

Groeten,

Het kamp organisatie team.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71