Veel lof voor nieuwe kleedkamers M.S.V.'71

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Veel lof voor nieuwe kleedkamers M.S.V.'71

Veel lof voor nieuwe kleedkamers M.S.V.'71

Zaterdag 3 november 2018 mag als hele mooie bladzijde opgenomen worden in het geschiedenisboek van onze vereniging Met dank aan vele vele vrijwilligers was het tot in de late uurtjes groot feest bij M.S.V.'71. Met een grootse opening van de kleedkamers als prachtige start.

Om 12:00 uur werd met veel lof en trots officieel ons nieuwe kleedkamergebouw geopend door onze burgemeester; Edo Haan.

Onder een stralend najaar zonnetje waren vele genodigden en geïnteresseerden naar ons mooie sportcomplex gekomen voor de opening. Veel sponsors, vrijwilligers en MSV'-ers uit heden en verleden waren van de partij.
 

Bijzonder leuk was ook de aanwezigheid van vertegenwoordigers van vele Maassluise sportverenigingen. De MSR was ruim aanwezig en ook een aantal betrokken ambtenaren en raadsleden vanuit ons stadhuis.  Onze burgemeester werd zeer goed vergezeld door de wethouders Fred Voskamp, Corine Bronsveld-Snoep, Sjoerd Kuiper en Gerard van der Wees.  

Na het welkomstwoord van  bestuurslid Martin van Zweden (PR),  sprak Pieter Hoogenraad, als trotse voorzitter van M.S.V.'71, een mooie dankspeech uit.

Voorzitter Pieter Hoogenraad was trots op het  bereikte resultaat

Hij loofde ten eerste het huidige bestuur, die zich sterk heeft gemaakt voor het verbeteren van het sportcomplex in een meerjarenplan. "Wij hebben de schouders eronder gezet en zie het resultaat. Er is op een gezonde en verstandige manier geïnvesteerd. Met dank aan onze penningmeester Wil Dijksman voor het voortreffelijk beheren en verwerken van de financiën.

Dit nieuwbouw project is een prachtige mijlpaal voor onze bloeiende vereniging en onze stad.

Met grote dank aan de gemeente Maassluis, in het bijzonder aan wethouder van Wees voor de sportnota (aanbieding) waar de veldsportverengingen sinds 2014 gebruik van mogen maken. Maar ook alle betrokken gemeente ambtenaren dank voor de uitstekende samenwerking in de realisatie van ons nieuwe gebouw. Ook dank aan de MSR voor hun steun en vertrouwen.

Bijzonder veel dank natuurlijk ook voor onze bouwcommissie; Mike Warnaar, Mark van Spelden en middelpunt Hans Frerichs! Heel goed gedaan!
 

Speciale dank aan de “Stichting Vrienden van M.S.V.’71”, die al 23 jaar middels hun Megaweek een grote steun zijn voor onze vereniging. Zij hebben met een hun tomeloze inzet gezorgd voor een prachtige financiële bijdrage. Hulde hiervoor!

Het nieuwe kleedkamergebouw 

Dank ook aan onze “Club van 71” voor het fraaie nieuwe terrasmeubilair. Dank ook voor alle inzameling acties. Zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse succesvolle verkoop van speculaaspoppen.

Grote dank ook aan alle MSV–ers die zich inzetten en ingezet hebben om onze club gezond en vitaal te houden. Hulde voor al het vrijwilligerswerk, elke dag weer!

Tenslotte bijzonder veel dank aan onze sponsors, die hebben allen een prachtig aandeel in de vitaliteit en gezondheid van onze club. Vele ondernemers steunen ons trouw en op verschillende manieren. Denk hierbij aan de Megaweek sponsors, reclameborden en shirtsponsors. Zo zijn ook alle deuren in het nieuwe kleedkamergebouw voorzien van bedrijfslogo’s . Wij zijn hier ontzettend blij mee!

Verder ook een speciaal woord van dank aan onze aannemer; Edwin Ammerlaan van Eekhout Bouw uit Kwintsheul en alle betrokkenen die hebben meegewerkt aan de realisatie van dit mooie gebouw. Complimenten, want het is een prachtig gebouw geworden met alle moderne voorzieningen. En dit alles met een eigen bijdrage van 25% en zonder lening.

Kortom; ons nieuwe kleedkamergebouw staat voor een groot staaltje verengingskracht! En....MSV bouwt verder aan de toekomst. Want wij verwachten snel te starten met de renovatie van onze oude kleedkamers".

Wethouder van der Wees sprak lovende woorden aan het adres van M.S.V.'71

Hierna volgde sportwethouder; Van der Wees met een mooie speech. Hij had ook lovende woorden voor MSV. In zijn vorige periode op het stadhuis, heeft hij de sportnota aanbieding voor alle veldsportverenigingen geschreven. Dit houdt in dat deze clubs 75% subsidie kunnen verkrijgen voor een goed nieuwbouw en renovatie plan. De resterende 25% moet dus door de vereniging zelf worden bijgedragen. En mooie stimulerende  uitdaging dus voor clubs en hun leden.
 

Na VDL is MSV de tweede Maassluise voetbalvereniging die gebruik heeft kunnen maken van de sportnota. Dat is een groot applaus waard.  Wethouder van Wees loofde de (doorzetting) kracht van MSV, ooit opgericht als omni-sportvereniging, uitgegroeid tot een zelfstandige voetbalvereniging. M.S.V.'71 heeft in 48 jaar een sterke plaats verworven in de Maassluise sportwereld. Deze club laat zien waar saamhorigheid allemaal toe kan leiden. De 25% inbreng is keurig opgebracht door eigen inzet, acties en activiteiten. Denk hierbij aan de jaarlijkse Megaweek. Daarom mag MSV op dit mooie nieuwe gebouw dan ook met recht trost zijn!

Toen volgde een symbolische gouden sleutel overdracht van onze burgemeester Haan aan onze voorzitter Hoogenraad. Daarna was het de burgemeester die de het nieuwe gebouw officieel mocht openen. Door middel van het doorknippen van een fraaie strik op de voordeur kon het gebouw geopend worden. Hierna konden de acht nieuwe ruime kleedkamers, een verzorgingsruimte en de toiletgroepen door de aanwezige bezichtigd worden.


Heuse MSV pyjama's voor de bestuursleden hingen in een van de kleedkamers

De reacties waren louter positief en enthousiast op het gebouw met alle moderne voorzieningen. De bestuursleden werden in een van de kleedkamers blij verrast met heuse MSV pyjama's, compleet met muts. Uiteraard als dank voor hun grote inzet en aandeel in het nieuwe kleedkamer gebouw! In de avond werd er op het geslaagde Oktoberfest nog goed geproost op het succes van MSV.


Een dankbaar M.S.V.'71 bestuur.

Aad Cordia maakte foto's van deze officiele opening. Deze zijn te bekijken en te downloaden via bijgaande link https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDtU9B4_gyYN_03CZo

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71