Veel politici op druk bezochte nieuwjaarsreceptie M.S.V.71

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Veel politici op druk bezochte nieuwjaarsreceptie M.S.V.71

Veel politici op druk bezochte nieuwjaarsreceptie M.S.V.71

In een goed gevulde en uiterst sfeervolle kantine hield M.S.V.'71 op zaterdag 5 januari jl. zijn nieuwjaarsreceptie.

 

Op deze gezellige en prima geslaagde editie waren naast veel MSVers en sponsors ook opvallend veel Maassluise politici aanwezig. Zo waren onder de vele aanwezigen alle wethouders van Maassluis, de Maassluise Sport Raad en een aantal raadsleden van diverse politieke partijen aanwezig.

Nieuwjaarstoespraak
De nieuwjaarsreceptie begon traditiegetrouw met de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Mr Pieter Hoogenraad, waarin hij terugkeek op het afgelopen seizoen en ook alvast vooruitkeek naar het nieuwe jaar. De preses was uitermate trots op de realisatie van het nieuwe moderne kleedkamergebouw. Hij dankte hiervoor nogmaals projectleider Hans Frerichs en de zijnen, bouwbedrijf Eekhout, de Gemeente Maassluis en andere sponsoren. "Maar we zijn nog niet klaar" sprak Hoogenraad kijkend naar de toekomst. "We gaan ons nu inzetten voor de renovatie van onze bestaande opstallen. Dit is conform de sportnota en de afspraken met onze Gemeente. Zo gaan wij de oude kleedkamers, bestuurskamer, toiletten en onze keuken in fases opknappen en herindelen. De hulp van leden om mee te denken en mee te helpen is hierbij onontbeerlijk".

Voorzitter Hoogenraad sprak verder kort over de plannen om handbalvereniging Unitas in de zomermaanden op ons sportcomplex te laten spelen op een mogelijk door de Gemeente aan te leggen veld. Daarna ging Mr Hoogenraad nog even kort in op het plan Malipaard/Gudde. "Op dit moment loopt er een onderzoek door de Gemeente of Excelsior'M kan worden verplaatst naar onze accommodatie.

Aanvankelijk was de bedoeling eind december de resultaten van dit onderzoek te verkrijgen, doch kennelijk heeft dit meer tijd nodig. Ik hoef hier niet te herhalen hoe ik en onze vereniging over het plan denken. Mijn standpunt is inmiddels voldoende duidelijk naar voren gebracht. Wij wachten de onderzoeken af. Uitdrukkelijk zij vermeld dat wij met kracht ons zullen verzetten tegen de uitvoering van dit plan".

Na de nieuwjaarsrede van voorzitter Pieter Hoogenraad werd er zoals gebruikelijk geproost op het nieuwe jaar.

Beste jeugdige verkopers
Daarna mocht secretaris Gerard Schilperoord de nodige jeugdige M.S.V.'71 verkooptalenten in het zonnetje zetten en van een welverdiende prijs voorzien. Het betrof de beste verkopers en verkoopsters van loten voor de Grote Club Actie en van speculaaspoppen voor de geslaagde Speculaaspoppen actie.

Beste Lotenverkopers

1 - Dean van Aalst
2 - Kay Verwoerd
3 - Marieke van Zweden.

De beste Speculaaspoppenverkoper dit jaar was Teun Duijnisveld. Hij kreeg uit handen van bestuurslid Martin van Zweden voor zijn prestatie een welverdiende cadeaubon van Intertoys. Onder de vele andere speculaaspoppenverkopers werden ook nog veel andere prijzen verloot.

Verder dankte de secretaris alle andere verkopers. In willekeurige volgorde: Sem Koornneef, Matthijs Borgsteede, Lente Nagtegaal, Dani van der Eijk, Stijn Hilbrandie, Jesse Nagtegaal, Djamy van der Zee, Merlijn den Elsen, Sophie Bijkerk, Fender Sjardijn, Dirk en Simon van der Maas, Josephine vd Boogaart, Jack Schakel, Noa vd Griend, Faij van der Burg, Tim de Waard, Semm v Brandwijk, Maudy Brox, Finn van der Eijk.

Een van de verkooptalentjes krijgt zijn prijs uit handen van secretaris Schilperoord

 

Kees Starmans Trofee
Zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk op de nieuwjaarsreceptie werden ook nu weer 2 M.S.V.'71 talenten in het zonnetje gezet. Een dame en een heer. Zij mochten de Kees Starmans Trofee voor het grootste talent van het jaar in ontvangst nemen. Omdat Kees Starmans wegens omstandigheden zelf niet aanwezig kon zijn om de prijs uit te reiken, werd zijn plaats ingenomen door de winnaars van vorig jaar. Daardoor mocht Jordan Rottier de trofee voor meest talentvolle dame uitreiken aan Mirelle Pellikaan, de succesvolle spits en aanvoerster van het damesteam van M.S.V.'71.

 
 

De trofee voor het grootste mannelijke talent ging dit jaar naar Jack van der Vlugt. De vleugelspits kwam 2 jaar geleden over van VDL en is behalve succesvol selectiespeler ook jeugdtrainer bij M.S.V.'71. Dit seizoen is Jack van der Vlugt topscorer van het 1e elftal. Hij kreeg de trofee uit handen van Jeremy van Loenen.


Bryan CamphensTijdens deze geanimeerde receptie zorgde onze eigen DJ Jack (Beekhuizen) op voortreffelijke wijze voor de muzikale ondersteuning. Maar er was ook een live optreden deze middag.

De Maassluise zanger Bryan Camphens speelde een thuiswedstrijd in onze kantine en zorgde met een aantal leuke en gezellige nummers zeker voor verhoging van de feestvreugde.Jenny Storm Kei van het Jaar
M.S.V.'71 staat bekend als de vereniging met nogal wat vrijwilligers, die veel voor de club betekenen. Elk jaar wil het bestuur een van hen eens flink in het zonnetje zetten als Kei van het Jaar en bedanken voor de getoonde inzet. Deze keer viel de eer te beurt aan Jenny Storm. Een meer dan terechte winnaar. "Want"  zo sprak bestuurslid Martin van Zweden, die de prijs uitreikte. "Jenny doet heel veel onze club en ze is heel enthousiast. Ik ben echt een fan van haar. Zij stuurt de O8, O9 en O11 aan. Haar aanpak werpt zijn vruchten af. Mede dankzij haar is er een aanwas in jeugdleden. Naast het voetbal organiseert Jenny samen met anderen ook nog veel andere activiteiten zoals o.a. een bezoek met de M.S.V.'71 jeugd aan een wedstrijd van ADO in de eredivisie en onlangs nog de PS4 Fifa toernooi.

Jenny Storm een meer dan terecht Kei van het jaar


Harry van Kapel
De goednieuws show hield nog even aan. Want Martin van Zweden haalde trainer Harry van Kapel naar het podium om bekend te maken dat het bestuur en van Kapel overeen waren gekomen om minimaal nog een jaar met elkaar door te gaan. "Je bent in korte tijd een echte MSVer geworden. Wij hebben er alle vertrouwen in om met elkaar door te gaan. Om het M.S.V.'71 gevoel nog meer uit te dragen bied ik je hierbij een M.S.V.'71 vaantje aan voor in de auto" zei Martin van Zweden met een knipoog.

Trainer Harry van Kapel en M.S.V.'71 gaan met elkaar door
Megaweek VIP'S
Traditiegetrouw is er elke Nieuwjaarsreceptie een tombola met als doel om wat extra geld in het laatje te krijgen. De hoofdprijs is ook altijd een VIP arrangement tijdens de komende Megaweek. Deze keer viel deze prijs op het lot van Ankie de Boer. Ook al zo'n kei , die samen met haar man Rene en zoon Dylan heel veel voor M.S.V.'71 betekent. Mooi dat zij die prijs won, zou je zeggen. Maar omdat de familie de Boer tijdens de Megaweek  heel druk is voor M.S.V.'71 gaf zij de prijs weg. Milou Arbouw, speelster van het damesteam was de gelukkige. Zij gaat samen met vriendin Felice van Raaven  in april van dit jaar even als VIP door het leven. En daar waren de beide winnaars heel erg blij mee.

Ankie de Boer en Milou Arbouw


Tot slot nog een woord van dank aan DJ Jack, die deze middag de muziek verzorgde en natuurlijk ook voor de mensen van de bar voor de uitstekende en snelle manier waarop zij deze middag iedereen hebben voorzien van drankjes en heerlijke hapjes.

Aad Cordia maakte foto's van de receptie. Deze zijn te zien en te downloaden via bijgaande link  https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDtlgUuhRyU_Q21sES.
 

Het zou kunnen dat er mensen zijn die niet willen dat foto's van henzelf of van hun kinderen op deze website worden getoond. In dat geval kunt u contact opnemen met weeknieuws@msv71.nl waarna de desbetreffende foto(s) zullen worden verwijderd.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71