Verkoop grote clubactie verlengt tot 27 November

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Verkoop grote clubactie verlengt tot 27 November

Verkoop grote clubactie verlengt tot 27 November

Ook dit jaar doet M.S.V.’71 weer mee met de Grote Club Actie. Deze is op zaterdag 15 september van start. gegaan en duurt tot 27 November.

Iedere vereniging kan extra inkomsten gebruiken voor de clubkas. De Nationale Stichting Grote Clubactie maakt dit voor verenigingen mogelijk. Al meer 40 jaar organiseert de Grote Clubactie een jaarlijkse loterij voor het Nederlandse verenigingsleven.

 

Het idee is eigenlijk heel simpel. Verenigingen verkopen loten uit de Grote Clubactie loterij en van de totale opbrengst gaat 80% direct naar clubkas!

 

Kopers van loten maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,- . De prijs van een lot bedraagt € 3,- , zodat  M.S.V.’71 per verkocht lot € 2,40 van ontvangt. De opbrengst van de Grote Clubactie zal door M.S.V.’71 o.a. aan de jeugd worden besteed..

 

Verkoop lopen d.m.v. éénmalige machtiging

Hoewel er 3 manieren zijn om loten te verkopen, houdt M.S.V.'71 het slechts bij de verkoop dmv een eenmalige machtiging. Hierbij geeft de koper schriftelijk (op intekenlijst) toestemming om éénmalig een bedrag ter waarde van het het aantal gekochte loten van zijn bankrekening te incasseren. In plaats van een papieren lot krijgt de koper het lotnummer op zijn bankafschrift. Kinderen hoeven dan niet met contant geld op zak te lopen. Belangrijk: noteer op de intekenlijst goed alle gegevens van de mensen die bij jou loten kopen! 
 

Verkopers :  M.S.V.’71 junioren en pupillen kunnen een lot verkopen aan ouders, opa’s, oma’s, verdere familie, vrienden en bekenden. Als de ouders het goed vinden mogen zijn ook proberen langs de deuren nog meer loten te verkopen. Want er zijn mooie prijzen te winnen voor de 3 personen, die de meeste loten verkoopt. 

Natuurlijk rekenen wij erop dat onze senior leden zelf een of meer loten zullen gaan kopen en daarmee M.S.V.’71 financieel steunen. Maar wij willen ook graag dat onze jeugd zijn / haar  best gaat doen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Bedenk daarbij dat dit een prachtige manier is om de club te steunen.

 

Vertrekken intekenlijsten aan verkopers (M.S.V.’71 jeugdleden)
In de bakjes van de commisiekamer zullen de boekjes per team neergelegd worden. Hierbij het verzoek aan de leider/trainer om die aan de kinderen mee te geven.Voor de 1e 3 leden die voor onze club de meeste loten verkocht hebben liggen weer leuke prijzen klaar en die worden op de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet.


Als je klaar bent met verkopen lever je de intekenlijst(en) in bij je leider of trainer, die deze in een doos in de commissiekamer kan doen.    

 

 

Wanneer is de trekking?

De datum van de trekking van de Grote Clubactie loterij wordt nog bekend , die is meestal begin december.

We bedanken iedereen bij voorbaat voor de medewerking en hopen via deze Grote Clubactie onze clubkas te kunnen spekken. 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71