Vier M.S.V.’71-teams in de race voor kampioenschap!

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Vier M.S.V.’71-teams in de race voor kampioenschap!

Vier M.S.V.’71-teams in de race voor kampioenschap!

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Na een lang seizoen staat aanstaande zaterdag 26 mei de laatste speelronde op het  programma. Een drietal teams zijn nog in de race voor de titel in hun klasse. Hiervan hebben twee elftallen het in eigen hand. Het zal niet gemakkelijk worden, maar zeker wel spannend.

Allereerst kan ons vrolijke MO15 elftal (foto) kampioen worden. Als zij zaterdag in Hoek van Holland winnen van de HVC’10, dan is de titel binnen. Het Hoekse meidenteam zijn namelijk koploper met 2 punten voorspong op onze girls. Bij een overwinning van MSV kunnen onze top meiden in de bloemetjes gezet worden.  De allesbeslissende wedstrijd in de kustplaats begint om 10:45 uur.

Diezelfde ochtend kan onze JO15-1 hun koppositie in de 1e klasse verbeteren door om 8:45 uur te winnen van; jawel de JO15 meiden van Feyenoord. Bij een overwinning is het elftal van Baris echter afhankelijk van concurrent Brielle. Zij spelen deze week nog 2 uit duels; midweeks bij Hermes en zaterdagmiddag bij Charlois. Alleen bij winst van MSV en puntverlies van Brielle kan de kampioensvlag voor onze JO15 gehesen worden. Afwachten dus.

Ook onze jongste pupillen presteren meer dan uitstekend. Volgens het nieuwe beleid van de KNVB worden er bij deze leeftijdgroep geen standen bijgehouden. Maar wij hebben dat stiekem toch wel gedaan. En wat blijkt.Onze JO8-1 heeft slechts een keer gelijkgespeeld en de rest van de wedstrijden allemaal gewonnen. Dat is toch zeker een felicitatie waard. En dat gaat zaterdag gebeuren. Dan wordt on JO8-1 terecht in het zonnetje gezet als een echte kampioen.

Op zondag kan onze tweede elftal in theorie ook nog kampioen worden in de reserve 2e klasse. Maar de opgave voor zondag-2 is erg lastig. Om koploper Delft te passeren zal het namelijk met maar liefst 7 goals verschil moeten winnen van de sterke nummer 3 ONA. Deze wedstrijd vangt zondag om 11:00 uur aan in Gouda. Ons 2e zondag elftal speelt in elk geval nacompetitie.

Alle steun is natuurlijk welkom bij deze cruciale wedstrijden voor onze zwart/witten. Veel succes!

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71