Voetbalplaatjes actie Hoogvliet officieel van start

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Voetbalplaatjes actie Hoogvliet officieel van start

Voetbalplaatjes actie Hoogvliet officieel van start

Dit item is verlopen op 30-04-2018.

Afgelopen woensdag (21 maart) ging de voetbalplaatjes actie van Supermarkt Hoogvliet officieel van start. De kick off vond plaats bij M.S.V.'71 tijdens het schoolvoetbaltoernooi van groep 7.

Speciaal voor deze gelegenheid waren Arno Koot (bedrijfsleider van Hoogvliet) en Kees Pleijsier (Wethouder Sport) naar het sportpark van M.S.V.'71 afgereisd om de officiële opening van de voetbalplaatjes actie te verrichten.

Dat gebeurde onder het toeziend oog van de kabouters van Excelsior'M en M.S.V.'71, de 2 deelnemende verenigingen aan de voetbalplaatjes actie. Van beide clubs was er ook een selectiespeler aanwezig. Van Excelsior'M was dat Daan Smith en van M.S.V.'71 was Jack van der Vlugt aanwezig.

De officiële kick off bestond uit het uitreiken van de eerste plaatjesboeken aan de kabouters. Ook kregen de aanwezige spelers al voetbalplaatjes.
 

Daarna speelden de mini's van beide verenigingen een onderlinge partij. Het ging er heel sportief aan toe en zo hoort het ook. Na afloop werden de jonge voetballertjes getrakteerd op een drankje en een zakje chips.

Daarmee was de start van de voetbalplaatjes actie een feit en kan het sparen beginnen om het plaatjesboek zo snel mogelijk vol te krijgen. Bij besteding van € 10,- aan boodschappen bij Hoogvliet in winkelcentrum Koningshof krijg je één pakje met voetbalplaatjes. Je kan kiezen voor plaatjes van Excelsior'M of van M.S.V.'71.

Van 6 april tot 19 april is de Hoogvliet vanwege een verbouwing gesloten. Na de verbouwing krijg je bij besteding van € 10,- euro aan boodschappen niet 1 pakje maar 2 pakjes.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71