Winkelcentrum Koningshoek en M.S.V.'71 blij met elkaar

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Winkelcentrum Koningshoek en M.S.V.'71 blij met elkaar

Winkelcentrum Koningshoek en M.S.V.'71 blij met elkaar

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Vanaf het komende voetbalseizoen gaat de jeugd van M.S.V.'71 in Maassluis en in de regio reclame maken voor het prachtig vernieuwde winkelcentrum Koningshoek in Maassluis.

Alle jeugdspelers en speelsters van de actieve voetbalvereniging uit Maassluis-west gaan 3 seizoenen lang spelen in shirts met het nieuwe logo van Winkelcentrum Koningshoek op de voorzijde. Ook komt er langs het hoofdveld van M.S.V.'71 een reclamebord om het mooie overdekte winkelcentrum nog wat verder onder de aandacht van het publiek te brengen.

Eind april werd de mooie sponsorovereenkomst in een gezellige en harmonieuze sfeer in het winkelcentrum ondertekend. Beide partijen zijn erg blij met de overeenkomst. Namens de winkeliersvereniging vertelde de heer Caspers (beter bekend als Guus van de Bloemenhoek) het een erg leuke manier te vinden om het winkelcentrum op deze manier hier en in de regio nog meer te promoten. M.S.V.'71 is natuurlijk blij met de bijbehorende sponsor inkomsten en kijkt met veel plezier uit naar een samenwerking met de actieve winkeliersvereniging Koningshoek en eigenaar Wereldhave Nederland B.V.

Op de foto’s staand vlnr Martin van Zweden, Pierre Nitsche van Rivièra Haarmode,Thari van Aalst van Wereldhave , Guus Caspers van Bloemenhoek, Jessica van Hype Mode, Anne van Es van de gelijknamige juwelier en Gerard Schilperoort,


Het contact tussen M.S.V.'71 en winkeliersvereniging Koningshoek kwam overigens op een bijzondere wijze tot stand vertelt M.S.V.'71 PR man Martin van Zweden enthousiast."Mijn dochter; Marieke vroeg of ze een keertje mee mocht met mijn bezoeken aan bestaande en potentiële sponsors. En zo daagde ze me die middag uit om zomaar bij een winkel naar binnen te gaan om te vragen of ze onze club wilde sponsoren. Zij zou de winkel uitkiezen en koos voor Juwelier van Es.

Het contact tussen eigenaresse; Anne van Es en mij was meteen goed. Het klikte gewoon. En het toeval wilde dat zij deel uitmaakt van de winkeliersvereniging Koningshoek. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in deze mooie sponsorovereenkomst voor onze jeugd". Overigens blijft ook de huidige jeugdsponsor; Euro Products onze jeugd trouw. Dit bedrijf krijgt een mooie uiting op de achterzijde van de shirts.

M.S.V.'71 beloonde Marieke voor haar inbreng met een cadeaubon en hoopt misschien stiekem dat zij ooit in de voetsporen treedt van haar vader als PR vrouw van M.S.V.'71.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71