Winning Skills verzorgt extra techniek training bij M.S.V.'71

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Winning Skills verzorgt extra techniek training bij M.S.V.'71

Winning Skills verzorgt extra techniek training bij M.S.V.'71

Voor jonge voetballers en voetbalsters, die hun techniek graag nog willen verbeteren start Winning Skills op zondag 22 april bij M.S.V.'71 in Maassluis een speciale techniektraining.

Techniek is de basis om te kunnen voetballen en Winning Skills heeft meer dan 18 jaar ervaring op dat gebied. Zij weten dat elk kind dit onderdeel goed kan beheersen. Met vaste onderdelen tijdens de trainingen en het herhalen van de oefenstof maakt elk kind progressie.

Een goede techniek is de basis voor goed voetbal. Iedereen kan dat leren. Winning Skills  helpt op een professionele manier voetballers op elk niveau om het effect en plezier van een goede techniek te ervaren.

 

In onze samenleving wordt steeds minder aandacht besteed aan bewegen. Kinderen spelen nauwelijks meer op straat. Het resultaat is dat we steeds minder gaan bewegen. Dit heeft ook invloed op de (voetbal) ontwikkeling van kinderen.

Kinderen hebben plezier als ze iets 'samen' kunnen doen en als ze ergens 'goed' in zijn. Met deze twee zaken in gedachte heeft Winning Skills een voetbalplan gemaakt waarbij de kinderen leren om een goede techniek te ontwikkelen. Zij hebben zo'n plan voor elk niveau en elke leeftijdsgroep.

Waar :            MSV'71         A. Schweitzerdreef in Maassluis
Wanneer :      Zondag's van 12:00 tot 13:15 uur in de periode van 4 november t/m 9 december 2018 en in het nieuwe jaar van 27 januari t/m 24 maart
Lessen:         15 x Kosten: € 180,00 inclusief trainingspak
Opgeven:       www.winningskills.nl > Inschrijfformulier Contact: 06-11561845

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71