Zaterdag 16 Juni 2e editie bedrijfsvoetbaltoernooi bij M.S.V.'71

Home > Algemeen > Actueel > Nieuws > Zaterdag 16 Juni 2e editie bedrijfsvoetbaltoernooi bij M.S.V.'71

Zaterdag 16 Juni 2e editie bedrijfsvoetbaltoernooi bij M.S.V.'71

Dit item is verlopen op 17-06-2018.

Het vorig jaar opgestarte Bedrijfsvoetbal toernooi bij M.S.V.'71 krijgt zaterdag 16 juni een vervolg. Dan wordt de 2e editie van dit gezelligheidstoernooi gehouden.

Er doen  dit jaar 10 bedrijven mee, die verdeeld over 2 poules zullen gaan strijden om de wisselbeker, die nu nog in het bezit is van de firma Wallcare.

We spelen volgens de regels van de knvb zonder scheidsrechter met uitzondering van de finale. Bij dit evenement staan gezelligheid, sportiviteit en plezier voorop.

Het toernooi zal rond 10.00 uur starten en de finale wordt gespeeld om 14:15 uur. Aansluitend zal de prijsuitreiking plaats vinden en wordt de dag afgesloten met gezellige muziek (DJ), waarbij uiteraard een hapje en drankje niet zullen ontbreken en u samen met uw collega’s en andere ondernemers de dag gezellig kunt afsluiten.

Een gedeelte van de opbrengst van dit toernooi zal ten goede zal komen aan de Stichting on Wheels uit Maasdijk. Deze Stichting die in 1997 is opgericht door Roel en Marijke Sentges uit Maassluis, zet zich in voor kinderen, volwassenen en ouderen met een (ernstige) beperking, zoals de ziekte van Duchenne.


Wij verwelkomen U graag op ons sportpark op zaterdag 16 juni a.s.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71