De Westhoek en de Groene Hoek winnaars schoolvoetbal Groep 8

Home > Evenementen > Schoolvoetbal > Nieuws - Informatie > De Westhoek en de Groene Hoek winnaars schoolvoetbal Groep 8

De Westhoek en de Groene Hoek winnaars schoolvoetbal Groep 8

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

De Westhoek (foto) en de Groene Hoek zijn op 28 maart winnaar geworden van het schoolvoetbal Groep 8 bij M.S.V.'71. De Westhoek won bij de Jongens/Mixed en De Groene Hoek was de beste bij de meisjes. Beide scholen mogen Maassluis vertegenwoordigen bij de Regio finales.


Hoofdsponsor GECO Sportswear

De weersvoorspelling voor woensdag 28 maart was dramatisch. Het zou nat worden die dag, heel erg nat. De toernooicommissie van M.S.V.'71 zag de bui letterlijk en figuurlijk hangen en besprak de 2 mogelijke opties. Doorgaan of afgelasten.

Omdat de inhaaldatum van 18 april organisatorisch bij M.S.V.'71 de nodige problemen zou opleveren werd na rijp beraad besloten om het toernooi op 28 maart toch maar gewoon door te laten gaan.

Gelukkig waren alle 21 teams (255 leerlingen) ondanks het slechte weer gewoon naar het M.S.V.'71 sportpark gekomen om deel te nemen aan het toernooi. Grote klasse!

Het toernooi verliep verder goed. Toen de strijd in de 5 poules gestreden was, kon M.S.V.'71 secretaris Gerard Schilperoord de volgende prijzen uitreiken:

Meisjes Recreatief

1) De Dijck

2) Ichthus

3) Startpunt

Jongens /Mixed Recreatief

1) De Dijck

2) Ichthus

3) Parasol

Meisjes Competitie

1) Groen Hoek

2) Montessori

3) Regenboog

Jongens /Mixed Competitie

1) Westhoek

2) Regenboog

3) Spectrum

Panta Rhei winnaar sportiviteitprijs

Bij alle wedstrijden gaven de scheidsrechters aan de teams punten voor gedrag en sportiviteit. Panta Rhei kwam als sportiefste school uit de bus en won daardoor de sportiviteitprijs. Een groot compliment voor deze school, het team en de begeleiders. Zij mogen een jaar lang pronken met de prachtige mooie grote beker, die ook dit jaar weer beschikbaar werd gesteld door Welzijn E25.

Herinnering voor deelnemers

Evenals bij groep 7 werden ook nu alle deelnemers deze middag (figuurlijk) in het zonnetje gezet. Als herinnering aan het schoolvoetbal 2018 kregen zij van M.S.V.'71 hoofdsponsor Segment een leuke armband, die licht kon geven. Daarnaast kregen alle deelnemende kinderen een vaantje ter herinnering en ook nog wat te drinken.


 

SEGMENT directeur Nico van Dijk verrast hier 2 deelnemers met lichtgevend armbandje 

De organisatie dankt opnieuw alle vrijwilligers, die ook deze keer zorgden voor een vlekkeloos verlopen toernooi.

Annette Jansen Fotografie maakte weer foto's ,die via bijgaande link zijn te zien en te downloaden. https://1drv.ms/f/s!Ao-BphXObcHDri-u8eoloheJIm7T

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71