Schoolvoetbal groep 7 en 8 bij M.S.V.'71

Home > Evenementen > Schoolvoetbal > Nieuws - Informatie > Schoolvoetbal groep 7 en 8 bij M.S.V.'71

Schoolvoetbal groep 7 en 8 bij M.S.V.'71

Dit item is verlopen op 29-03-2018.

Voor het 3e jaar op rij wordt het schoolvoetbal toernooi ook nu gespeeld bij de 3 Maassluise voetbalverenigingen Excelsior'M, VDL en M.S.V.'71. En ook deze keer is de coördinatie in handen van Welzijn E25.

Hoofdsponsor : GECO Sportswear


VDL bijt op 7 en 14 maart het spits af met de wedstrijden van groep 5 en 6. Excelsior'M is op 4 en 11 april gastheer voor de groepen 3 en 4. De oudste basisschooljeugd is op woensdag 21 maart (Groep 7) en 28 maart (Groep 8) te bewonderen bij M.S.V.'71.


Nieuwe Opzet.
Op verzoek van de scholen wordt er dit jaar voor het eerst gespeeld in een recreatieve en een competitie poule. De scholen die voor de winst willen gaan en een sterk team willen inschrijven kunnen zich inschrijven voor de competitieve poule, waarmee ze vergelijkbare sterke tegenstanders krijgen. De scholen die voor het plezier willen spelen kunnen de teams inschrijven voor de recreantenpoule. Hiermee kunnen de kinderen die gewoon voor de lol mee willen doen kennis maken met voetbal en hier een positieve ervaring aan overhouden, i.p.v. alles verliezen.

Dit onderscheid zorgde wel voor een uitdaging bij de makers van de wedstrijdschema's, maar dat is uiteindelijk gelukt.

Overweldigende deelname.
Dit jaar doen bij de groepen 7 en 8 een zeer groot aantal kinderen mee. Bij groep 7 nemen op 21 maart 14 teams deel aan het toernooi en een week later bij groep 8 komen maar liefst 21 teams naar het Sportpark van M.S.V.'71 In totaal doen bij de groepen 7 en 8  meer dan 400 kinderen mee aan het schoolvoetbal toernooi.

Prijzen
Zoals gebruikelijk zijn er voor de beste teams mooie bekers te winnen. Bovendien is er een sportiviteitprijs te verdienen voor de school waarvan de teams zich zowel binnen als buiten het veld zich het beste gedragen. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door WELZIJN E25.Daarnaast is er voor alle deelnemers en deelneemsters een mooi vaantje. Alle deelnemende kinderen krijgen van het bedrijf SEGMENT (Hoofdsponsor van M.S.V.'71) als verrassing een kleine leuke attentie.


Sponsors
Het organiseren van een grootschalig toernooi zoals het schoolvoetbal kost veel tijd en geld. De actieve uitgebreide toernooicommissie van M.S.V.'71 en de vele vrijwilligers zorgen ervoor dat het toernooi goed en soepel zal verlopen. Ook op financieel gebied kan M.S.V.'71 gelukkig weer een beroep doen op diverse sponsors.


Sinds dit jaar is er een nieuwe Hoofdsponsor van het toernooi. Patrick Vierhout bood namens het bedrijf Geco Sportswear spontaan een substantieel bedrag aan om de kosten van het toernooi te dekken.

Naast Geco Sportswear doen ook de trouwe schoolvoetbal subsponsors zoals Hoogvliet Supermarkt, Juist Print & Media , Deliflor en Cafetaria Barry een duit in het zakje.

De poule-indelingen en wedstrijdschema’s worden vermeld op de website http://www.buurtsportmaassluis.nl/schoolsporttoernooien/schoolvoetbal-2018/

Kickoff Hoogvliet Plaatjes actie
Op 21 maart begint de voetbalplaatjes actie van Supermarkt Hoogvliet. Normaal gesproken met een kickoff  bij de supermarkt in winkelcentrum Koningshof. In verband met de verbouwing in Koningshoek heeft Hoogvliet ons gevraagd om de kickoff van de plaatsjesactie te doen tijdens het schoolvoetbaltoernooi van groep 7. En daar geven we natuurlijk graag gehoor aan. Ergens in het programma van het schoolvoetbal zal aandacht worden besteed aan de start van deze leuke plaatjes actie.

De toernooicommissie hoopt op mooi weer tijdens de toernooi dagen en een sportief, leuk en gezellig toernooi.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71