23e M.S.V.'71 Megaweek in aantocht!

Home > Evenementen > Megaweek > Nieuws > 23e M.S.V.'71 Megaweek in aantocht!

23e M.S.V.'71 Megaweek in aantocht!

Dit item is verlopen op 01-05-2018.

Volgend weekend barst het feest los tijdens de 23e M.S.V.’71 Megaweek in Maassluis west.

 


Hoofdsponsor; Embassy Freight R'dam

Vrijdag 21 april start de feestweek met een leuke Mega Meezingavond.

Zaterdag 21 april staat de Nacht van M.S.V.’71 op het programma. Natuurlijk is onze huisartiest Ad van Opstal de gangmaker tijdens deze topavond. Met optredens van Alex, Belle Perez, Thomas Berge en Jannes, gaat het dak natuurlijk weer van de tent af.

Alex is met name bekend van zijn debuut nummer, ‘een bossie rode rozen’, maar heeft daarna nog diverse feesthits gehad zoals ‘Een Festival van Liefde’, en ‘Jij bent veel te mooi’.  De mooie Belle Perez werd bekend door samen met Jan Smit Nederland Muziekland te presenteren. Haar muziek is vol van Spaanse invloeden en is erg vrolijk. Zeven jaar geleden maakte het publiek van de Nacht al kennis met Thomas Berge, een geweldige zanger, die elk optreden het beste uit zichzelf haalt. Jannes is een megaster van het Hollandse levenslied en dit jaar 15 jaar in het vak. Deze feestartiesten staan garant voor een fantastische Nacht.  De laatste kaarten zijn inmiddels in de verkoop.

Zondagmiddag 22 april staat het Mega Dartstoernooi op het programma, een steeds populairder wordende activiteit. Met een winnaars- en verliezerspoule moet er voor iedereen kans zijn om met een prijs naar huis te gaan.

Maandag 23 april zal de Mega Bingo plaats vinden in de tent. Er zullen diverse rondes gespeeld worden met kans op mooie en grote (geld) prijzen.

Woensdag 25 april zijn alle kinderen welkom op de altijd leuke Mega Kindermiddag.

In de avond wordt er dan gekaart in de tent. Zowel klaverjas als bridge liefhebbers zijn welkom om een kaartje te leggen. Vorig jaar was bridge een try-out, maar het succes van toen zal een vervolg krijgen op de Mega Kaartavond.

Donderdag 26 april een ander groot feest in de tent; de OranjeParty. Hierbij zullen de Radio538 DJ’s on tour de avond verzorgen. Na twee jaar een ander concept, weer terug naar het feestje van 538 on tour.

De Megaweek eindigt 27 april traditioneel op Koningsdag. Vele attracties, een sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation en een optreden van Samantha Steenwijk zullen voor de juiste "Oranje" sfeer zorgen.

Kaarten voor de Nacht van M.S.V.'71en Oranje Party zijn nog te koop bij; Café 't Smitje, Het Drankenkabinet, Eetcafé The Ollies, Sigarenmagazijn Hartelust. Meer Megaweek nieuws op www.megaweek.nl.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71