Jannes & Belle Perez op de 23e Nacht van M.S.V.’71

Home > Evenementen > Megaweek > Nieuws > Jannes & Belle Perez op de 23e Nacht van M.S.V.’71

Jannes & Belle Perez op de 23e Nacht van M.S.V.’71

Dit item is verlopen op 01-06-2018.

Handen schuddend zijn we vol trots 2018 ingegaan. Een jaar waarbij, mede met de opbrengst van voorgaande Megaweken, nieuwe kleedkamers zullen worden gebouwd op het terrein van M.S.V.’71. Deze acht kleedruimtes zullen omstreeks de Megaweek worden opgeleverd. Want een ding is zeker; de Megaweek zal een onveranderd doorgaan, alweer voor de 23e keer!


Hoofdsponsor Embassy Freight R'dam


Ook dit jaar zullen eind april weer de bekende feest - en spelavonden plaatsvinden in de Mega feesttent. Naast een Mega Bingo en kaartavond, darts en kindermiddag staan de feestavonden; Nacht van M.S.V.'71en Oranje Party uiteraard ook op het programma. Net als de traditionele afsluitende Koningsdag.

Tijdens de Nacht, op zaterdag 21 april, zal onze huisartiest Ad van Opstal de avond weer in goede banen leiden. Op de line-up staan optredens van Alex, Thomas Berge, Belle Perez en Jannes!

Alex is een feestartiest die door is gebroken met “een bossie rode rozen”, waarna hij elk jaar wel een hit scoort.

Thomas Berge zette de tent zeven jaar geleden al eens op zijn kop, maar is inmiddels nog groter geworden.


De mooie Belle Perez zal het Spaanse temperament in de tent brengen.

En ras-artiest Jannes is inmiddels een bekende Nederlandse artiest die alweer 15 jaar in het vak zit. Het belooft weer een geweldige avond te worden.

De Oranjeparty, op donderdag 26 april, zal dit jaar worden geleid door de 538 DJ’s On Tour, absoluut een garantie voor een spetterende avond.

Kortom het belooft weer een gezellige Megaweek bij M.S.V.'71 te worden, om naar uit te kijken.  De online kaartverkoop voor beide feestavonden is inmiddels gestart. De fysieke verkoop start eind maart bij de bekende verkooppunten.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71