Mega-artiesten tijdens de 23e M.S.V.’71 Megaweek

Home > Evenementen > Megaweek > Nieuws > Mega-artiesten tijdens de 23e M.S.V.’71 Megaweek

Mega-artiesten tijdens de 23e M.S.V.’71 Megaweek

Dit item is verlopen op 01-05-2018.

De vrieskou is achter de rug en we gaan ons nu opmaken voor de lente! Dat betekent ook dat het festival seizoen gaat beginnen. Traditioneel is de Megaweek bij M.S.V.’71 de feestelijke kick-off in onze regio.


Hoofdsponsor Embassy Freight R’dam

Zaterdag 21 april gaat de Nacht van M.S.V.’71 plaats vinden, met een prachtige line-up: Ad van Opstal, Alex, Belle Perez, Thomas Berge en Jannes! Allemaal topartiesten uit de Nederlandse muziekwereld. Alex is vooral bekend van zijn debuut nummer, ‘een bossie rode rozen’, maar heeft daarna nog diverse hits gehad zoals ‘Een Festival van Liefde’, ‘Nooit Meer Naar Huis’, ‘ Adio Amore’, ‘Anita’ en ‘Jij bent veel te mooi’. De mooie Belle Perez werd bekend door samen met Jan Smit Nederland Muziekland te presenteren. In haar muziek klinkt nog steeds haar Spaanse roots en is vooral erg vrolijk. Zeven jaar geleden maakte het publiek van de Nacht al kennis met Thomas Berge, een geweldige zanger. Jannes is een megaster van het Hollandse levenslied en dit jaar 15 jaar in het vak. Deze feestartiesten zullen weer garant staan voor een fantastische Nacht, en getuige het groot aantal verkochte kaarten tot nu toe in de voorverkoop zal het weer uitverkocht zijn!

Op woensdag 26 april zal een ander groots feest plaats vinden, de Oranjeparty. Hierbij zullen de Radio538 DJ’s on tour de avond verzorgen vanachter de draaitafel. Het dak gaat er ongetwijfeld weer af op deze populaire avond.

Voor onze Koningsdag is Samantha Steenwijk (foto) vastgelegd! Deze artieste van het levenslied behaalde in 2013 de derde plaats in het SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen. Tevens is zij de verliezend finalist van The Voice of Holland in 2017. Naast alle leuke activiteiten die elk jaar terugkeren bij de Koningsdag viering van de Megaweek is dit een extra reden om naar M.S.V.’71 te komen.

De kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.’71 en de Oranje Party is ‘online’ in volle gang. Op korte termijn start ook de kaartverkoop bij de  bekende verkooppunten; Café ’t Smitje, Het Drankenkabinet, Eetcafé The Ollies en Sigarenmagazijn 'Hartelust'.

Meer informatie via www.megaweek.nl

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71