M.S.V.'71 Megaweek Kaartverkoop in volle gang

Home > Evenementen > Megaweek > Nieuws > M.S.V.'71 Megaweek Kaartverkoop in volle gang

M.S.V.'71 Megaweek Kaartverkoop in volle gang

Dit item is verlopen op 05-05-2018.

Eind april organiseert M.S.V.’71 de bekende Megaweek. Op donderdag 19 april zal de feesttent op het terrein van de voetbalvereniging worden opgebouwd. Dat de 23e editie van de Megaweek professioneel wordt aangepakt blijkt wel uit de vele activiteiten voor verschillende doelgroepen. Zoals altijd een feest voor heel Maassluis!


hoofdsponsor; Embassy Freight R'dam

Vrijdag 20 april wordt afgetrapt met een gezellige Mega Meezingavond. Iedereen is van harte welkom om mee te zingen met het Waterwegkoor Maassluis. De dag erna, zaterdagavond 21 april is de populaire Nacht van M.S.V.'71. Thomas Berge, Belle Perez, Alex en Jannes zorgen voor een ouderwetse Nacht!


Op zondag 22 april is er een Mega Dartstoernooi voor alle niveaus. 

Maandagavond 23 april zijn er weer mooie (geld) prijzen te winnen op onze Mega Bingo.

Woensdagmiddag 25 april worden de kinderen vermaakt op de leuke Mega Kindermiddag. In de avond staat dan een kaartavond gepland voor klaverjassers en bridgers.

Donderdag 26 april volgt de Oranje Party als perfecte opwarmer voor Koningsdag. Met Radio 538 in de feesttent zal het dak er ongetwijfeld weer af gaan. Voor deze avond geldt de minimum leeftijd van 16 jaar.

De Megaweek eindigt 27 april traditioneel op Koningsdag. Vele attracties, een sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation en een optreden van Samantha Steenwijk zullen voor de juiste "Oranje" sfeer zorgen.

Kaarten voor de Nacht van M.S.V.'71en Oranje Party zijn vanaf zaterdag 17 maart te koop bij onze vaste verkoopadressen; Café 't Smitje, Het Drankenkabinet, Eetcafé The Ollies, Sigarenmagazijn Hartelust. Ze zijn ook 'online' verkrijgbaar via www.megaweek.nl.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71