M.S.V.’71 JO11-1 – GSC ESDO JO11-2 6-1 (3-1)

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-1 > M.S.V.’71 JO11-1 – GSC ESDO JO11-2 6-1 (3-1)

M.S.V.’71 JO11-1 – GSC ESDO JO11-2 6-1 (3-1)

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

In een stevig pot voetbal behaalde de jongens van JO11-1 toch nog een ruime overwinning. In de rust stond het 3-1 na met 0-1 achter gestaan te hebben. In de tweede helft werd door MSV nog 2m aal gescoord.

Vandaag speelde de JO11-1 op het kleine trainingsveld tegen de GSC ESDO uit Den Haag. Door de kleinere speelruimte was het in het begin lastig om openingen te vinden in de verdediging van ESDO. Vooral de vele overtredingen (zonder bal) haalde MSV’71 geregeld uit het spel. Van aan het shirt trekken tot na schoppen. Maar onze jongens lieten zich niet verleiden tot zulke gekkigheden.

Toch lukte het Rayan om vrij vroeg in de wedstrijd te scoren, de tegenstander klaagde nog wel over vermeend hands maar de scheidsrechter keurde het doelpunt goed.
MSV’71 probeerde het wel maar had het lastig met de aanvoerder van ESDO die verbaal en fysiek zijn mannetje stond en daarnaast goed kon voetballen. Het was dan ook de aanvoerder die de 1-1 scoorde na een foutje in de verdediging. Bij MSV’71 zag het er even niet goed uit er werd te veel ruimte weg gegeven en bij bal verlies bleef het middenveld onterecht nagenieten van eerdere acties.

Halverwege de 1e helft kregen Damien en Moo meer grip op de tegenstander en schoof Rick langzaam door naar de het middenveld. De spits was opeens minder gevaarlijk dan toen deze nog de ruimte kreeg. Vanuit de omschakeling pakte Moo goed de bal af en speelde deze naar Eric die bal voorgaf op Ryan en die niet twijfelde en snoeihard uithaalde… 2-1!
Verdedigend bleef het allemaal onder controle maar het bewegen naar de bal toe bleef nog uit, zodat kansen spaarzaam waren. Wel schoten vanuit de 2e lijn, maar het vizier stond niet op scherp en gingen allemaal naast het doel. Toch scoorde MSV’71 nog voor de rust de 3-1, Rayan paseerde zijn tegenstander en schoot de bal langs de keeper.

Na rust had MSV’71 controle over de wedstrijd maar ook nu in de afronding duurde het te lang. Uit een goed genomen corner kopte Rick de bal onhoudbaar voor de keeper in het doel. Hiermee was de spanning uit de wedstrijd en kreeg ESDO nog wel wat kansjes uit vrije trappen in de buurt van het doel, maar Robin hield het doel schoon.

De mooiste aanvalscombinatie van de ochtend was een aanval die begon bij Damien die de bal afpakte en doorspeelde naar Ryan die een 1-2tje aanging met Rayan en daaarna de bal voorgaf aan de vrijstaande Eric die de opgelegde tegen de keeper schoot.

Vanuit een snelle combinatie tussen Eric, Rayan een diepte pass op Azeddin de 5-1 alleen voor de keeper in de rechterhoek schoot. Tot slot schoot Rayan de 6-1 in het doel en maakte daarmee het krachtsverschil tussen beide ploegen duidelijk.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71