Loosduinen JO11-1 een te sterke tegenstander voor JO11-2 (E2)

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > Loosduinen JO11-1 een te sterke tegenstander voor JO11-2 (E2)

Loosduinen JO11-1 een te sterke tegenstander voor JO11-2 (E2)

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Het vlot combinerende Loosduinen JO11-1 bleek een paar maten te groot. Voor zowel MSV’71 als voor Loosduinen zou het goed zijn als beide ploegen niet in dezelfde klasse ingedeeld waren, zo was de eindconclusie van de coaches van de twee teams.

We stonden deze ochtend ingedeeld op het echte gras van veld 2, wat nog klets- en kletsnat was van de dauw toen de spelers het betraden. Het zonnetje begon al wel te stijgen, maar het zou nog te lang duren voordat het veld een beetje droog zou worden. Het was wel prachtig weer. Met Boris binnen onze gelederen, die de afwezige Luuk verving, begon MSV aan de warming-up.

Omdat we voor deze wedstrijd niet over een scheidsrechter beschikten, moesten we zelf op zoek naar een arbiter. Na veel vragen en overleggen bleek dat nog niet zo simpel. Bijna niemand kon. Uiteindelijk hebben we vanuit het buitenland een geschikte fluitist in laten vliegen. Koos, de vader van keeper Steven, zou die nacht om 11.00 uur vanuit Duitsland terugvliegen naar huis. Hij was pas om 03.00 uur thuis, had een jetlag, maar nam het leiden van onze wedstrijd gelukkig op zich en dat deed hij prima. Heel fijn, want anders had leider Mo dit moeten doen.

Na Koos zijn eerste fluitsignaal werd het krachtsverschil helaas al heel snel duidelijk. Voordat we het wisten stonden we 0-5 achter. Gelukkig werd die akelige nul voor ons van het scorebord gehaald toen Kyra een assist op Ishairo gaf, die de stand dragelijker maakte: 1-7.

Ishairo scoort de ere treffer.

Loosduinen was als gezegd veel beter dan de thuisploeg, maar verschillende spelers haalden hun niveau ook niet. Er waren veel te weinig spelers gretig genoeg, de aanvallers kwamen niet naar de bal toe, maar liepen ervan af. Dus bij balbezit bevonden zij zich achter de verdediging van de tegenstander. Ze waren daardoor niet aanspeelbaar en onze verdediging kwam daardoor onder te veel druk te staan. Ook waren de meeste van onze verdedigers te statisch en lieten hun directe tegenspeler veelvuldig weglopen. Het leek af en toe alsof ze de wedstrijd als toeschouwer beleefden. Natuurlijk had dit alles tevens te maken met de kwaliteit van Loosduinen, maar ook met de gelatenheid die in de ploeg sloop. Het kan en moet gewoon wat beter bij de meesten.

Hoe dan ook, de doelpuntenmachine van de bezoekers denderde voort. In de tweede helft zorgde Taoufik nog wel voor een doelpunt van Maassluise makelij op aangeven van Ishairo: 2-11. Daarna scoorde Loosduinen nog tweemaal en de eindstand werd daarmee bepaald op 2-13. En dan wist onze sluitpost Steven nog menig tegengoal te vermijden. Maar ook Sam, Boris, Chahid en Ramon wisten verdedigend nog de nodige tegentreffers te voorkomen.

Voor een beloningspunt was het niet goed genoeg en we worden natuurlijk een beetje strenger.  Hopelijk de volgende keer weer beter. Dan hopen we op revanche tegen Westlandia, waar we voor de beker thuis 1-2 van verloren. Tot slot bedanken we Boris die ons kwam helpen en Koos die onze wedstrijd floot.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71