M.S.V. 71 JO11-2 (E2) verloor van HMC JO11-1

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > M.S.V. 71 JO11-2 (E2) verloor van HMC JO11-1

M.S.V. 71 JO11-2 (E2) verloor van HMC JO11-1

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Zaterdag 4 november werd er tegen het eerste team van HMC, na een wederom redelijke en spannende eerste en een mindere tweede helft, helaas verloren.

In de eerste helft hielden wij en de bezoekers uit Den Haag elkaar heel behoorlijk in evenwicht. Voor het eerst sinds lange tijd kwamen we zelfs op voorsprong. Het was Ishairo die in balbezit kwam, richting het vijandige goal opstoomde en de trekker overhaalde: 1-0. HMC was daarna aan de beurt en trok de stand met beetje een knullig schot gelijk: 1-1. Nog voor de scheidsrechter voor de rust floot, liep één van de Maassluise verdedigers ongelukkig tegen de bal en liet de eigen keeper helaas kansloos: 1-2.

In de rust volgende de gebruikelijke aanwijzingen en waren we van mening, dat als we wilden winnen het vandaag kon en moest gebeuren. Vol goede moed betraden we dan ook opnieuw het veld om aan de tweede helft te beginnen. Na een doelpuntloze periode schoot HMC van afstand op het goal van MSV en de bal (b)leek achter de rug in het doel te belandden. De scheidsrechter kende het doelpunt aanvankelijk toe, maar op aangeven van onze keeper keurde hij hem toch weer af. De sluitpost van MSV betoogde namelijk dat hij de bal over de lat had getikt en dat de bal vervolgens door een groot gapend gat in het dak van het goal naar beneden in het doel was gevallen.

Daarop liep de leider van de bezoekers het veld in en legde de wedstrijd stil en begon hierover een discussie. André kwam hierop ook binnen de lijnen omdat de andere leider de wedstrijdleiding over leek te gaan nemen. Wij gaven aan dat hoe zeer de man ook gelijk leek te hebben hij dit niet moest doen. Hoe dan ook het doelpunt werd toch weer goedgekeurd en waarschijnlijk klopte dit ook met de werkelijkheid: 1-3. Wel heel erg jammer dat dit voorval de wedstrijd ontsierde en natuurlijk de sfeer wat negatief beïnvloedde.

Dat HMC ook een eigen doelpunt kan scoren bleek daarna: 2-3. Het kon nog spannend worden en zou die vorige goal dan cruciaal worden? De tegenstander beantwoordde die vraag al redelijk snel met ‘nee’ door nog tweemaal te scoren te komen, eindstand: 2-5. Eén van die twee Haagse doelpunten was trouwens het resultaat van een prachtige met kracht ingekopte bal.

Zaterdag spelen we thuis tegen GDA en hopelijk wordt er nu ook weer eens een goed resultaat neergezet.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71