M.S.V.’71 JO11-2 (E2) verloor met 0-10 van Die Haghe JO11-2

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > M.S.V.’71 JO11-2 (E2) verloor met 0-10 van Die Haghe JO11-2

M.S.V.’71 JO11-2 (E2) verloor met 0-10 van Die Haghe JO11-2

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Zaterdag 9 december werd thuis helaas onze laatste wedstrijd verloren van koploper Die Haghe.

Vooraf was het team erg gemotiveerd om deze vermoedelijk sterke tegenstander goed tegenspel te bieden. Het was de laatste wedstrijd voordat een zeer lange winterstop van maar liefst twee maanden aan zou vangen. Alles kon dus uit de kast, want er was meer dan genoeg tijd om te herstellen. Alhoewel…  Al voor de wedstrijd werd Kyra letterlijk ondersteboven gelopen door een tegenstander van de C1. Deze jongen denderde dwars door onze warming-up heen en kegelde Kyra zo tegen de grond. Gelukkig was ze op tijd weer hersteld om aan de wedstrijd te kunnen beginnen.

Het weer was heel slecht. Harde wind en drie graden boven nul. Het lukte ons om in de eerste helft met de wind mee te starten, een voordeel. Net als tegen veel andere tegenstanders begonnen we aardig. Er werd goed verdedigd, prima gekeept en voorin goed gecombineerd. Na een tijdje begon het te regenen en het spel zakte helaas weer in. We kwamen dan ook voor rust achter met 0-3. Nog een redelijke stand tegen dit hoogstgeplaatste team.

De pauze hielden we zo kort mogelijk want de spelers raakten bijkans onderkoeld. De tweede helft was het helemaal weg bij MSV. De gretigheid was verdwenen en meerdere spelers konden niet meer, of wilden niet meer. Waarschijnlijk kwam dit door de barre weersomstandigheden, een gebrek aan inzet en misschien ook wel door de vele tegendoelpunten en verloren wedstrijden dit seizoen? Het werd uiteindelijk 0-10 en Die Haghe werd daarmee, afhankelijk van wat concurrent VCS nog gaat doen, tweede of zelfs kampioen.

Snel werd zonder het nemen van penalty’s de warme kleedkamer opgezocht. Daar wachtte nog een traktatie van Ishairo die precies deze dag jarig was. Natuurlijk werd er voor hem gezongen. Tot slot werd Ron bedankt die op het vroege tijdstip en met dit winterse weer een kijkje kwam nemen. Zo kon hij zien wat er op de trainingen meer aandacht vraagt. Helaas was deze pot niet helemaal representatief daarvoor. Later die dag hoorden we dat de gevoelstemperatuur min acht geweest zou zijn. Wedstrijden na ons werden dan ook afgelast. Elders in het land bleek het voetbal voor complete regio’s de gehele dag afgelast.

Wij eindigen deze eerste competitiehelft met 6 punten uit 11 wedstrijden op de laatste of een na laatste plek. Westlandia staat nog onder ons en heeft slechts 1 punt behaald, maar moet nog twee wedstrijden spelen. Als het doelsaldo belangrijk wordt werkt dat van ons met 17 voor en 68 tegen waarschijnlijk in het nadeel. We zullen zien. Hopelijk spelen we de tweede competitiehelft in een klasse waar we meer in thuis horen en komen we dan meer aan voetballen toe. U hoort nog van ons!

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71