M.S.V.'71 JO11-2 (E2) verloor van GDA JO11-2

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > M.S.V.'71 JO11-2 (E2) verloor van GDA JO11-2

M.S.V.'71 JO11-2 (E2) verloor van GDA JO11-2

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Zaterdag 11 november werd er thuis tegen GDA JO11-2 helaas verloren, na een ruststand van 1-4 werd het 2-5, doelpuntenmakers Taoufik en Ishairo. 

Na een voorbereidend praatje in de dug-out van veld 2 werd er aan de warming-up begonnen. Weer niks te laat startte de wedstrijd tegen de Haagse tegenstander GDA. Helaas bleek ook deze tegenstander te sterk voor ons en al vlot combinerend liep GDA snel uit naar een stand van 0-4. Gelukkig werd die vervelende nul nog voor de rust van het scorebord gehaald. Ishairo gaf de bal van rechts op Kyra, waarna de bal op links bij Taoufik kwam en die scoorde: 1-4.

Dat was ook de ruststand. Tijdens de pauze besteedde we aandacht aan punten die we konden verbeteren. Er was wat onduidelijkheid tussen de keeper en de verdediging en dus spraken we af dat Steven hard ‘los’ zou roepen als hij de bal in zijn handen kon pakken. Ook werd benoemd dat deze tegenstander ook weer regelmatig deed alsof ze hard wilde gaan schieten, waarop onze spelers zich dan geschrokken omdraaiden en de speler van GDA de bal kapte en zo een MSV-er omspeelde. We zouden gaan proberen naar de bal te blijven kijken en niet meer in deze schijnbeweging te trappen.

Tot slot mochten we wat sneller bij de bal proberen te komen en nog iets meer van het goal af te verdedigen.

Met het idee dat het laatste doelpunt door MSV gescoord was, betraden de spelers vol goede moed het veld voor het tweede bedrijf. Toch was het weer GDA die als eerste de bal tussen de vijandige palen wist te krijgen: 1-5. Daarna gaf Ramon de bal op Ishairo en die bracht de stand op een weer wat dragelijkere stand: 2-5. Tegen het einde van de wedstrijd begon een mooie combinatie bij Luuk waar meerdere van onze spelers bij betrokken waren. Steeds werd de vrije man gevonden en voordat we het wisten kwamen we gevaarlijk voor het Haagse goal en werd er een kans gecreëerd. Kort daarna was er nog zo’n actie. De spelers van GDA kwamen er even niet aan te pas.

Als we de volgende wedstrijd gelijk zo starten maken we een kans om te winnen. Nu wordt nog te vaak te lang gewacht de bal aan een vrije medespeler te geven. Het duel wordt dan gezocht en vaak van de oudere, sterkere en snellere tegenstanders verloren wat in balverlies resulteert in plaats van een kans voorin. Als dit volgende wedstrijd beter gaat wordt dit beloond met een beloningspunt. Deze wedstrijd werd wel al beter van het goal af verdedigd en de tegenstander opgezocht door onder andere Sam en Chahid. De anderen deden dit trouwens ook goed.

Zaterdag spelen we uit tegen VCS.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71