M.S.V.'71 JO11-2 (E2) verloor van SVH JO11-3 (1-0) 5-0

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > M.S.V.'71 JO11-2 (E2) verloor van SVH JO11-3 (1-0) 5-0

M.S.V.'71 JO11-2 (E2) verloor van SVH JO11-3 (1-0) 5-0

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Zaterdag 28 oktober werd er tegen het derde team van de in totaal tien JO11-teams van SVH, na een redelijke en spannende eerste en een mindere tweede helft, helaas wederom verloren.

Bij aankomst op het sportpark van SVH was het nog donker. Toen we de kleedkamer in gingen werden we begroet door een onbestendige lucht en de vuilnisbak puilde helemaal uit. Onbegrijpelijk dat het hier zo vies was en dat terwijl wij de eersten van die dag waren die van de kleedkamer gebruik gingen maken.

Om half negen klonk het eerste fluitsignaal van de nog zeer jonge scheidsrechter, die overigens prima bleek te kunnen fluiten. In de eerste helft waren beide teams redelijk aan elkaar gewaagd. Toch was MSV niet in staat gevaarlijk te worden. De verdediging deed het best goed, maar de aanval kwam er niet echt aan te pas. Als onze aanvallers eenmaal wat los kwamen van de Haagse verdediging werden ze met gemak ingehaald en vervolgens eenvoudig door het fysieke overwicht van SVH van de bal afgezet. Dit kwam doordat wij als praktisch geheel eerstejaars team wederom tegen een team met alleen maar tweedejaars speelden, groter, sterker en al wat verder met het spel. In de eerste helft kwamen alleen de gastheren tot scoren: 0-1.

In de rust kreeg de Maassluise formatie te horen meer naar de bal toe te komen, meer te kijken en zuiverder te passen. Ook kwam ter sprake dat bij de weinige kansen die we kregen, het schieten op goal met het verkeerde been, waar we ook op trainen, waarschijnlijk beter zou zijn. Door eerst uit te kappen en voor het goede been komen, leek het ‘moment’ tegen deze spelers steeds verdwenen. Het van ons goal af verdedigen ging trouwens heel behoorlijk vandaag, zo ook het bij vlagen goed combineren.

Vol goede moed en met de aanwijzingen op zak begon MSV aan de tweede helft. We hadden nog alle kans om de achterstand weg te werken. Al gauw scoorde SVH echter weer: 0-2. De tegenstander beschikte over de benodigde felheid die noodzakelijk was voor een goed resultaat, waar dit bij ons helaas niet het geval bleek. Ook het naar de bal toe komen deden wij minder goed. Zo werd uiteindelijk met 0-5 verloren. De tweede helft was vanuit ons perspectief duidelijk minder dan de eerste helft.

Gelukkig leed de sfeer er in het team niet onder. In de kleedkamer trakteerde Sam ook nog eens op chips, omdat hij kort erop jarig zou zijn en dat hielp natuurlijk ook. Op basis van de eerste helft en omdat er goed en van de goal af verdedigd werd, is er weliswaar wat aarzelend maar toch een beloningspunt toegekend.

Zaterdag spelen we thuis tegen HMC en hopelijk wordt er nu ook weer eens een goed resultaat neergezet.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71