M.S.V.’71 JO11-2 verloor met 4-2 van HBS JO11-4 (2 dec)

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > M.S.V.’71 JO11-2 verloor met 4-2 van HBS JO11-4 (2 dec)

M.S.V.’71 JO11-2 verloor met 4-2 van HBS JO11-4 (2 dec)

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Zaterdag 2 december werd uit in Den Haag helaas verloren van het twee plaatsen hoger genoteerde HBS.

Toen we om 9 uur ’s ochtends aankwamen op het sportcomplex in de bosjes van Pex waren de lichten nog aan. Het was zo donker door de koude mist dat het zicht anders te slecht was. Nadat Kyra weer van haar blessure hersteld was, traden we weer compleet aan vandaag.

We begonnen de wedstrijd best aardig. Waarschijnlijk met in het achterhoofd dat er een beloningspunt mee te verdienen viel, werd er goed overgespeeld. Helaas werd dat naar mate de eerste helft vorderde wat minder. En toen ineens waren er kort achter elkaar twee aanvallen waar MSV verdedigend geen antwoord op had en stond het in een mum van tijd 0-2. Uiteindelijk gaf Luuk een voorzet op Ishairo die vervolgens de aansluitingstreffer maakte: 1-2. Met die stand gingen we de rust in.

Waren de Maassluizers in staat in de tweede helft gelijk te maken en eventueel te winnen? Helaas bleek dit niet het geval. Het was HBS die wederom tweemaal achtereen wist te scoren: 1-3 en 1-4, dus. Tegen het einde van de wedstrijd passte Luuk nog eens op Ishairo en die verzachte het leed enigszins door de eindstand op 2-4 te laten vastleggen.

Jammer. We waren het er achteraf allemaal over eens dat het best een aardige wedstrijd was en dat een gelijkspel, gezien het spelbeeld, misschien wel passender geweest was. Gelukkig waren er meer dan genoeg douches (6 in totaal) om met zijn allen tegelijk lol te maken na de wedstrijd. Menig shampoofles zal inmiddels wel leeg zijn ;-). Toen iedereen omgekleed was, werd er door Taoufik getrakteerd, want hij was precies op deze dag jarig. Natuurlijk werd er uit volle borst gezongen!

Zaterdag spelen we onze laatste competitiewedstrijd van deze eerste seizoenshelft thuis tegen Die Haghe.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71