M.S.V.'71 JO11-2 verloor op 14 oktober van Duno JO11-1

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > M.S.V.'71 JO11-2 verloor op 14 oktober van Duno JO11-1

M.S.V.'71 JO11-2 verloor op 14 oktober van Duno JO11-1

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Op een mooie zaterdagochtend werd helaas met 1-3 verloren van Duno, terwijl er in de tweede helft kansen waren op een gelijkspel.

Vroeg in de wedstrijd kwamen we door een te korte terugspeelbal op de keeper al snel op achterstand: 0-1. In het vervolg leek het of er nog veel MSV-ers wakker moesten worden. Waren ze die avond ervoor wezen stappen, of om een andere reden te laat naar bed gegaan? Hoe dan ook ontbrak het bij te veel spelers aan inzet en dynamiek. Bij Duno hadden ze daar geen last van en zij combineerde veel meer dan wij en dat resulteerde dan ook in hun tweede doelpunt en de ruststand van 0-2.

In de rust werden de aandachtspunten weer met het team besproken. Ook werd er genoemd dat we wel vaker teruggekomen zijn en zelfs van een grotere achterstand dan tegen dit team (tegen Westlandia 0-3 achter en uiteindelijk gewonnen met 4-3, weet u nog wel?). Of de peptalk geholpen heeft, of dat sommigen ineens wakker geworden waren weten we niet, maar de tweede helft werd door het Maassluise team veel beter gestart dan de eerste helft.

Steven begon meer ver uit te schieten en één van die ballen kwam bij Ishairo terecht, die door kon op de keeper en scoorde: 1-2. Er brak daardoor een periode aan waarin een doelpunt van MSV en daarmee een gelijkspel veel waarschijnlijker was dan opnieuw een doelpunt van de thuisploeg. Dit kwam mede doordat Chahid, Sam, Taoufik en Kyra hun verdedigende taken heel goed uitvoerden. Ramon gaf een paar keer mooie voorzetten en Luuk kwam op rechts ook enkele malen goed zijn man voorbij.

Het was dan ook heel jammer dat toch Duno en niet MSV op het einde van de tweede helft scoorde. We hadden de puntendeling best wel verdiend. MSV was er ook heel dichtbij met een schot op de paal (Kyra) en één op de lat (Ramon). De Hagenezen namen echter een prima corner, die door een speler van hun op helaas fantastische wijze ingekopt werd: 1-3. Aan deze actie zag je ook het technische en fysieke vermogen wat Duno en veel andere tweedejaars teams op ons voor hebben. Maar pas op, wij blijven oefenen en eens komen ook wij eraan. Tegenstanders zijn alvast gewaarschuwd. En ook in deze wedstrijd bleef JO11-2 het proberen. Dat is als wel eerder genoemd de kracht van dit team en hopelijk blijven we dat positieve karakter behouden.

Na afloop konden de M.S.V.-ers weer een hoop lol maken onder de Haagse douches. In het mooie en hoogstwaarschijnlijk zeer nieuwe complex met dito kleedkamers hadden ze namelijk maar liefst vier douchekoppen. Het leek er even op dat alle spelers zich tegelijk konden wassen, maar dit keer waren er  vijf i.p.v. vier spelers die eronder wilden. Ja, dan is het zelfs bij deze vereniging lastig, maar wel heel gezellig en goed voor de teamspirit! Zo spoelden de spelers al weer vijf minuten na de het veld verlaten te hebben de nederlaag van zich af. We maken ons vol goede moed op voor de volgende wedstrijd uit tegen SVH.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71