's-Gravenzande JO11-3 - M.S.V.'71 JO11-2(E2) d.d. 9-2-2017

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > 's-Gravenzande JO11-3 - M.S.V.'71 JO11-2(E2) d.d. 9-2-2017

's-Gravenzande JO11-3 - M.S.V.'71 JO11-2(E2) d.d. 9-2-2017

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

De jongens van trainers André en Mo speelden een hele leuke wedstrijd tegen 's-Gravenzande JO11-3. Doelpuntenmakers Taoufik, Ishairo (2 maal) en Kyra. Het team mocht nog even plaatsnemen in de spelersbus van 's-Gravenzande.

Zaterdag 9 september stond de uitwedstrijd tegen ’s-Gravenzande op het menu. De middag en avond eraan voorafgaand viel er echter zoveel regen, dat we er rekening mee hielden dat de wedstrijd afgelast zou kunnen gaan worden.

 Vroeg op de zaterdagochtend regende het dan ook afgelastingen, maar niet voor ons. We bleken op kunstgras ingepland te staan. Onderweg naar het ‘Breeje Durp’ kregen we nog wel een behoorlijke bui over ons heen en zagen we onweer in de richting van Den Haag. Op de eindlocatie aangekomen was het weer droog en dat zou het gelukkig de hele wedstrijd blijven.

Nadat onze spelers voor de foto plaats hadden genomen in de spelersbus van de thuisclub, om waren gekleed, aanwijzingen hadden aangehoord en een warming hadden gedaan, kon de partij met Boris binnen de gelederen, die de afwezige Sam verving, om 09.30 uur beginnen.

Het hele team in de ‘spelersbus’ van FC ’s-Gravenzande.

M.S.V. begon goed aan de eerste helft. Tijdens een aanval van de Maassluise formatie werd meerdere malen op doel geschoten. Uiteindelijk schoot uit een soort clutch situatie voor het doel van ’s-Gravenzande Taoufik van links op goal en opende daarmee de score: 0-1.
Het tweede doelpunt volgde door een fraaie, op maat gegeven corner van rechts van de voet van Ramon. Ishairo schoot hem prima binnen: 0-2. Chahid kwam in dit eerste bedrijf ook nog als middenverdediger heel goed op over de as van het veld en passte op Ishairo, die vervolgens de 3-0 op het scorebord liet zetten. Dat was ook de ruststand.

Het spel bleef in de tweede helft redelijk op en neer gaan en het leek in balans te blijven, totdat Kyra kans zag vanaf ongeveer de middenlijn een rush in te zetten. Ze kwam oog-in-oog met de uitkomende keeper, die ze goed omspeelde en de bal vervolgens tussen de palen werkte: 0-4. Dit was de verdiende eindstand. Onze eerste overwinning was een feit en die smaakte heel zoet!

Iedereen deed het prima vandaag, ook zeker degenen die geen rechtstreekse invloed hadden bij de doelpunten. Luuk bijvoorbeeld zorgde voor een goede aanvoer tussen verdediging en aanval en verdedigde ook goed mee. Boris deed het als ‘vreemdeling’ in het team prima. Natuurlijk was het af en toe een beetje zoeken voor hem, maar hij heeft goed verdedigd. Ook Steven had wederom een groot aandeel in het resultaat. In de wedstrijd hield hij de nul en met de penalty’s liet hij er maar twee door. Reden genoeg om op aangeven van leider Mo hem direct na afloop door het team op de schouders te nemen.

Steven hield de nul en werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Omdat de wedstrijd van JO11-1 wel was afgelast waren Ron, Marnix, Fabiënne en Damien ook afgereisd naar het Westland om ons aan te moedigen en voor wat betreft Ron en Marnix tevens om te kijken waar we op de training nog meer aandacht aan kunnen geven. Heel leuk dat jullie vier die moeite namen! Bedankt. Ook Boris en zijn moeder Claudia bedankt dat jullie ons kwamen helpen.

Het was een leuke en goede wedstrijd en de sfeer was ook na afloop opperbest. Er zijn sommige opdrachten nog niet helemaal goed uitgevoerd en daar gaan we op de trainingen aan werken, maar de goede zaken hadden toch wel de overhand, waardoor het team het tweede beloningspunt in de wacht sleepte. Aanstaande zaterdag moeten we thuis tegen het waarschijnlijk sterke Monster. Het is dan de kunst om ons aan de taken te houden, het plezier vast te houden, ons best te blijven doen en zodoende het maximaal mogelijke resultaat neer te zetten en misschien wel weer een beloningspunt te verdienen.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71