V.C.S. JO11-4 - M.S.V.'71 JO11-2 (E2) (3-0) 10-0 (of toch 9-0?)

Home > Voetbal > Pupillen > JO11-2 > V.C.S. JO11-4 - M.S.V.'71 JO11-2 (E2) (3-0) 10-0 (of toch 9-0?)

V.C.S. JO11-4 - M.S.V.'71 JO11-2 (E2) (3-0) 10-0 (of toch 9-0?)

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Zaterdag 18 november werd er uit tegen VCS helaas dik verloren, de tegenstander was gewoon te sterk, te snel en te goed. Bij rust stond het dan ook al 0-3 in het voordeel voor de thuisclub. 

We hoopten deze keer met de opzwepende muziek van Survivor’s Burning Heart een goede start te maken en zo eens kans te maken op een goed resultaat. Vooraf werd gemeld dat als het team zou beginnen zoals ze de vorige wedstrijd geëindigd waren, namelijk door vooral naar voren toe over te spelen een beloningspunt verdiend kon worden. Als onze spelers de bal immers te lang bij zich zouden houden is in deze klasse de kans veel te groot dat het erop volgende duel verloren wordt en dus balverlies wordt geleden met een grote kans op een tegengoal.

MSV begon de wedstrijd nog vrij aardig. Er werd echt geprobeerd het beloningspunt binnen te slepen door af en toe een combinatie op te zetten. Maar ook deze tegenstander bleek te sterk, te snel en te goed. Bij rust stond het dan ook 0-3 in het voordeel voor de thuisclub. We hadden al eens vaker met deze cijfers in de rust achter gestaan en door een goede tweede helft trokken wij toen met 4-3 aan het langste eind. Die stunt zouden we weer proberen te herhalen, zo spraken we net voor de aanvang van de tweede helft af.

Al snel bleek hier weinig van terecht te komen. In de spaarzame momenten van balbezit op het middenveld werd de bal toch weer te vaak, te lang vastgehouden en niet direct naar de vrijstaande speler gepasst. Balverlies en een counter volgde dan. Zo kwamen de Maassluizers eigenlijk niet of nauwelijks gevaarlijk voor het Haagse goal. Door het ontbreken van kansen werd er dan ook niet door ons gescoord, terwijl de Haagse equipe dit steeds makkelijker leek te doen. En als gezegd was VCS domweg een stuk sterker en verder in het spel dan wij. Daarnaast zag je de teleurstelling en de onmacht zich meester van ons team maken. Ook wel begrijpelijk als je elke week dit soort wedstrijden speelt.

Aan het eind vroeg de scheidsrechter of wij wisten wat de einduitslag was. Ja dat wisten we, want dat houden wij altijd op een papiertje bij: 0-9. ‘Dat kan niet’, was zijn reactie. Hij dacht eerder aan 0-10, 0-11 of 0-12. Hij had het dus ‘lekker’ bijgehouden, not! Het kan zo zijn dat wij één goal niet genoteerd zouden hebben, maar dat zou dan voor het eerst zijn. Later vernamen wij dat de einduitslag op 0-10 vastgelegd is. Voor ons maakt dat eigenlijk niet uit, hooguit het symbolische idee dan van dubbele cijfers.

In de kleedkamer werd gemeld dat leiders Mo en André op basis van het in de eerste helft redelijk goed uitgevoerde aandachtspunt van overspelen en om de teleurstelling te verwerken een beloningspunt uitdeelden, de tweede. Als we dit nu eens een hele wedstrijd blijven doen volgt er zeker een derde en hopelijk een beter resultaat.

Zaterdag spelen we thuis tegen GSC ESDO.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71