M.S.V.'71 Jo13-1 geeft Excelsior R-Jo13-1 prima partij

Home > Voetbal > Pupillen > JO13-1 > M.S.V.'71 Jo13-1 geeft Excelsior R-Jo13-1 prima partij

M.S.V.'71 Jo13-1 geeft Excelsior R-Jo13-1 prima partij

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Na een keurige 3e plaats in de najaarscompetitie heeft de KNVB ons talentvolle Jo13-1 elftal dit voorjaar ingedeeld in de promotie 1e klasse! Daarmee is onze Jo13-1 (voorheen D1) momenteel het hoogst spelende MSV team.

Maar de spelers hebben het uiteraard niet makkelijk in deze zware klasse. In de eerste wedstrijden van dit jaar leed het team van de jonge trainers Jack, Jeremy, Christiaan en Bart een paar fikse nederlagen. Maar de laatste weken begint de enthousiaste ploeg steeds meer te wennen aan het hoge niveau. Het zijn wekelijks leerzame duels waar de jongens en 1 meisje in de toekomst alleen maar profeit van gaan hebben.

Vorige week verspeelde MSV in een prima wedstrijd in de blessuretijd een 3-2 voorsprong tegen Be Fair-Jo13-1. Maar met de spectaculaire 3-3 werd wel het 1e punt binnengehaald.

Afgelopen zaterdag moest MSV op Woudestijn aantreden tegen de ongeslagen koploper Excelsior R. Jo13-1. Opnieuw dus een pittige opgave voor de jonge zwarte/witten tegen de jeugd van deze Rotterdamse eredivisieclub. Op het kunstgras naast het stadion in Kralingen deed MSV, zeker in de 1e helft, goed mee in het spel. Er was een veldoverwicht van rood/zwarten maar MSV speelde zich er geregeld goed onderuit. Dit resulteerde zelfs in een paar kleine mogelijkheden op een Maassluis doelpunt. Iedereen werkte keihard maar uiteindelijk was het Excelsior die, door een van richting veranderd schot, met een 1-0 voorsprong kon gaan rusten.

Vlak na rust kwamen de Kralingers, door een foutje in de MSV defensie, op 2-0. Dit was een valse start van de 2e helft waarin onze Jo13-1 het zwaar had en steeds meer onder druk kwam te staan. De enkele uitval kansen die MSV kreeg werden steeds onschadelijk gemaakt door de fysiek sterke Excelsior verdedigers.
 

Uiteindelijk verloor MSV verdienstelijk met 3-0 van het 'grote' Excelsior R. en daarmee mocht het met opgeheven hoofd het veld van Woudestijn verlaten.

As zaterdag speelt Jo13-1 om 8:45 uur thuis tegen middenmoter; Hillegersberg Jo13-1. Veel succes en.....de bal is rond.

Gegroet met zwart/wit bloed.

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71