M.S.V.’71 JO13-1 presteert goed in 1e klasse!

Home > Voetbal > Pupillen > JO13-1 > M.S.V.’71 JO13-1 presteert goed in 1e klasse!

M.S.V.’71 JO13-1 presteert goed in 1e klasse!

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Onder enthousiaste leiding van onze selectie spelers; Jack vd Vlugt, Jeremy van Loenen, Christiaan vd Pol en hun voetbalvriend Bart van Dijk, speelt ons talentvolle hoogste JO13 elftal in de top van de 1e klasse.

 

Met nog 1 duel op het programma staat MSV namelijk op een keurige 4e plaats in de zware najaar competitie. Het elftal speelt verzorgd voetbal en weet elkaar steeds beter te vinden in het veld.

Afgelopen zaterdag speelde het (D1) team een subtopper tegen SVV JO15-1 uit Schiedam. Het werd een spectaculaire en leuke wedstrijd op ons hoofdveld. In de optrekkende mist knalde Salahedinne al snel 1-0 binnen.  Nog voor de rust verdubbelde MSV de voorsprong met prima veldspel. De 2-0 was dan ook een doelpunt uit het boekje. Een uitstekende voorzet vanaf rechts van Rody werd prima afgerond door spits Lars.

In de tweede helft begonnen de Schiedammers aan een inhaalrace. Hierbij geholpen door een snelle aansluitingstreffer. Na 15 minuten maakte SVV met een hoge bal over onze keeper Bart de gelijkmaker; 2-2.  Zo was de strijd weer in evenwicht en met nog maar 20 minuten te spelen ontstond een zeer spannende slotfase. Helaas was het SVV dat met een gevaarlijk uitval op voorsprong kwam; 2-3.

Zou MSV het tij nog kunnen keren tegen de groen/roden? Het antwoord is ja, want hierna volgde een geweldig “Maassluis” kwartiertje! Zo’n 12 minuten voor tijd kwam onze JO15-1 op gelijke hoogte. Het was Rody die de geboden kans prima afwerkte; 3-3.

Daarna gingen de zwart/witten vol voor de winst en trokken de wedstrijd naar zich toe. Eerst kopte Kayne nog op de lat, maar even later was het toch raak. Tot grote vreugde ronde Rody een prima MSV aanval af; 4-3! Wat een vreugde onze JO15 en begeleiding. Dit was nog eens loon na werken.
 

En als slagroom op de taart volmaakte de sterk spelende Rody in de laatste minuut zijn hattrick na fraaie rush over links; 5-3! Complimenten voor het hele elftal zijn op zijn plaats. Er is door alle spelers hard gewerkt en zo zeer goed terug gekomen van een achterstand; grote klasse! Het resultaat is een mooie overwinning op SVV en met 17 punten uit 10 wedstrijden een 4e plaats in stand.

Aanstaande zaterdag staat de 11e en laatste wedstrijd van dit najaar op het programma om 9:00 in Middelharnis tegen de Jonge Spartaan JO13-1. Veel succes!


 

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71