JO13-3 gaat bowlen dankzij de Speculaaspoppenactie !!

Home > Voetbal > Pupillen > JO13-3 > JO13-3 gaat bowlen dankzij de Speculaaspoppenactie !!

JO13-3 gaat bowlen dankzij de Speculaaspoppenactie !!

Dit item is verlopen op 10-08-2018.

Met nog een paar trainingen en een toernooi te gaan heeft de JO13-3 het seizoen gisterenavond al gezellig afgesloten. In plaats van trainen werd het eten bij de McDonalds en bowlen in De Lier. Ook is het team in het zonnetje gezet door hun trainers.

Bowlen

Niet alleen in voetballen is de JO13-3 in staat topprestaties te leveren, ook in het verkopen van speculaaspoppen zijn zij toppers!   Als team hebben zij in december de meeste speculaaspoppen verkocht en daarmee hebben zij een avondje bowlen voor het hele team gewonnen! Met patat en hamburgers achter de kiezen werd de ene na de andere strike gegooid.  Het verkopen van speculaaspoppen loont dus niet alleen voor de vereniging maar ook voor je team!

Toppers van het seizoen

Kampioen zijn we dit jaar niet geworden maar met elkaar hebben we een leuk seizoen gehad. We hebben mooie wedstrijden gespeeld en de laatste paar weken zelfs punten gepakt tegen hoog geklasseerde tegenstanders . Iedereen heeft keihard z’n best gedaan en het is (h)echt team! Voor de trainers is iedereen een topper en daarom heeft elke speler een mooie beker gehad.

Van twee spelers nemen wij na dit seizoen afscheid. Bas is halverwege het seizoen verhuisd en speelt zaterdag zijn laatste toernooi in het shirt van M.S.V.’71. Waarschijnlijk gaat hij bij een andere vereniging spelen dus wie weet komen we  hem nog als tegenstander tegen.  En Jasper stopt met voetbal omdat dat hij meer plezier haalt uit andere dingen, zoals de zeekadetten.  Wij wensen Bas en Jasper het allerbeste!! 

De trainers

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71