M.S.V.’71 JO13-3 – VELO JO13-7 (0-4) 0-8

Home > Voetbal > Pupillen > JO13-3 > M.S.V.’71 JO13-3 – VELO JO13-7 (0-4) 0-8

M.S.V.’71 JO13-3 – VELO JO13-7 (0-4) 0-8

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Ondanks dat het de dag en nacht voor de wedstrijd flink geregend had kon de wedstrijd toch doorgaan. Het was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen die om 08.45 uur werd afgetrapt.

In de week voorafgaande aan de wedstrijd waren er nog wat blessures en zieken maar uiteindelijk heeft iedereen mee kunnen spelen. Sam is het team komen versterken en daardoor was er geen wissel nodig. (ik begreep dat Tijn ook het team is komen versterken maar nog niet mee kon spelen).

Auke was deze wedstrijd de aanvoerder en Simon de keeper. Claire heeft gevlagd.
Na de aftrap ging het spel snel van start. VELO ging al snel in de aanval maar M.S.V.’71 wist steeds de bal af te pakken en probeerde de aanval te openen op Velo. M.S.V.’71 probeerde naar voren te spelen maar miste steeds de aansluiting vooraan richting het doel van VELO.
Er volgt een aanval van VELO die net op tijd door Mars wordt gestopt. Vervolgens weet Velo over de keeper heen de 0-1 te scoren. Snel daarna valt de 0-2.
De jongens van M.S.V.’71 doen hun best maar komen tegen VELO in snelheid tekort, de spelers van VELO lopen steeds een stap sneller.
Uiteindelijk weet M.S.V.’71 aan de kant van VELO te komen maar kan de aanval net niet afmaken. VELO gaat weer in de aanval maar kan die niet afmaken. Er wordt vervolgens veel op de helft van M.S.V.’71 gespeeld.. Al snel wordt het 0-3 en vervolgens 0-4. De laatste aanval wordt door Simon met een mooie redding afgewend. Dirk en Thijs weten nog een keer bij VELO aan te vallen maar kunnen niet scoren.

Na een peptalk en aanwijzingen van Arjan gaat de tweede helft van start. M.S.V.’71 trapt af en terwijl het spel vervolgt komen de regenwolken langzaam dichterbij….. Het spel vindt veel plaats op de helft van M.S.V.’71. Er komt nog een aanval op VELO maar dan toch weer terug naar de helft van M.S.V.’71. Er vinden meerdere aanvallen op het doel plaats maar Simon weet de ballen steeds tegen te houden.
M.S.V.’71 krijgt een vrije trap maar VELO vangt hem op en gaat weer in de aanval. De spelers van beide partijen staan voor het doel en in het tumult is de bal even kwijt… gelukkig blijkt Simon de bal te pakken te hebben gekregen.  VELO maakt de 0-5.
M.S.V.’71 Krijgt zijn eerste corner en weet deze goed uit te spelen, helaas zonder te scoren. Door wat geluk valt de 0-6 en dan begint het keihard te regenen! De jongens blijven stug door voetballen en zijn al snel doorweekt. VELO maakt nog twee doelpunten en nadat de scheidsrechter heeft afgefloten is de eindstand 0-8.

De jongens hebben hun best gedaan! Wij, als ouders, vonden dat we een zeer vriendelijke en sportieve scheidsrechter hadden die de kinderen ook uitlegde hoe iets moest en sociaal op het spel reageerde.

Groetjes Jorica Roza

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71