Quintus JO 13-3 M.S.V.’71 JO 13-3, regen, regen en nog eens regen.

Home > Voetbal > Pupillen > JO13-3 > Quintus JO 13-3 M.S.V.’71 JO 13-3, regen, regen en nog eens regen.

Quintus JO 13-3 M.S.V.’71 JO 13-3, regen, regen en nog eens regen.

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

In een wedstrijd die werd gekenmerkt door regen, heel veel regen, losse veters, glijpartijen, afwijkende spelduur, onwijs leuk samenspel, teamspirit en sportiviteit tussen beide teams won JO13-3 verdiend van Quintus JO13-3 met 1-2. Maikel en Oskar waren de doelpuntenmakers.

Ondanks het slechte weer en de regen van de afgelopen week krijgen we ‘s ochtends van Jenny het fijne nieuws dat onze wedstrijd niet is afgelast.

Half 8 rijden we weg bij MSV richting Kwintsheul. Daar aangekomen blijkt dat onze wedstrijd de enige is die daar vandaag doo gaat dus wij kunnen beschikken over alle faciliteiten waarvan de overdekte tribune de meest gewaardeerde is deze dag . De regen wordt niet minder.

Vandaag is Maikel de aanvoerder en Auke staat in het doel. Thijs kan er helaas niet bij zijn vandaag. Gelukkig is Rick bereid gevonden om in te vallen en zo hebben we het team compleet.

Na een korte warming up is het nog een paar minuten tot het startsignaal. Er ontstaat nog wel wat verwarring als we een push bericht op de knvb app krijgen dat ONZE wedstrijd is afgelast!?

Gelukkig besluit de scheidsrechter dat de wedstrijd gewoon kan beginnen, de jongens zijn toch al nat, het veld is bespeelbaar en zo wordt er om 08.30 afgetrapt.

MSV pakt gelijk het initiatief en de eerste paar minuten zijn wij de aanvallende partij. Daarna laat Quintus zich gelden. Als een van hun spelers lijkt door te breken is het Bas die dankzij zijn snelheid de losgebroken speler niet laat ontsnappen en de bal voor zijn voeten wegtrapt. De bal komt bij Jelle die hem veilig uitschiet.

Dan volgt er een zorgvuldig opgebouwde aanval van MSV die begint bij Bas rechtsachter, via Sam naar linksvoor. Dan mooi overspelen in onze voorhoede, een schot op het doel volgt maar de keeper zit er goed bij.

Dan is het weer de beurt aan Quintus. Het wordt even spannend en Simon haalt de angel uit deze aanval door de bal terug te spelen naar Auke. Auke schiet de bal weer in het veld maar ineens is daar weer een aanvaller van Quintus die de bal onderschept! Een schot op het doel volgt maar Auke is scherp en vangt.

Quintus blijft gevaarlijk op onze helft. Dirk schopt de bal uit, dat geeft even wat rust. Dan een ingooi voor Quintus waaruit een hoog afstandsschot volgt. De bal vliegt over de inmiddels uitgekomen Auke heen en dan is er de 1-0. Hier was niets aan te doen, dat weten de mannen ook dus ze laten zich niet imponeren door dit eerste doelpunt en spelen vol vertrouwen verder.

Dan een mooi opgebouwde aanval van MSV. De jongens staan echt goed samen te spelen. Mars is degenen die de bal richting de middellijn werkt, overgenomen door Oskar en Rick die de bal voorgeeft aan Maikel die nog een klein stukje richting doel speelt en dan kan scoren, 1-1! Wat een samenspel!

Over en weer volgen er aanvallen maar door scherp verdedigend werk van onze mannen Dirk, Jelle Bas en Sam levert Quintus even geen gevaar op.

Dan ontstaat er weer een kans voor MSV, een mooi schot op het doel door Oskar, Ekin staat al klaar voor een rebound… Maar zover komt het niet, de keeper heeft de bal. Hij schiet uit en Simon heeft alweer snel de bal en haalt hard uit richting het doel, via een verdediger wordt dit harde schot niet gestopt maar wordt wel de hoogte in gewerkt waarna hij net over gaat. Mooie poging!

Quintus gaat weer in de aanval. Maar stuiten tot twee keer toe op Mars, Dirk en Sam waar ze maar niet voorbij kunnen komen. Dan volgen er ook nog 2 acties waarin Bas met twee maal een mooie kopbal de bal weer de andere kant op beweegt. Daarna wordt het toch weer spannend. Een schot op ons doel maar Auke staat goed te keepen en heeft de bal klemvast. Helaas rolt hij met de bal net door over de achterlijn waardoor er een corner voor de tegenpartij wordt gegeven. Een snoeihard schot op het doel volgt maar raakt de hoek van het doel en gaat achter.

Dan spelen onze aanvallers wat over maar komen niet echt in de buurt van het doel. Er wordt wat overgespeeld door beide teams maar voor geen van beide teams lukt het om langs het middenveld te komen. Dan is het Youri die met een mooie actie het voor elkaar krijgt om de bal onze aanvallers te laten bereiken.

Dan volgen er een paar spannende momenten waarin MSV het de verdedigers van Quintus moeilijk maakt. Simon schiet op doel maar de keeper is te snel en heeft de bal te pakken. Dan wordt Bas getackeld en dat betekend een vrije trap voor MSV. Daaruit komt een spannende aanval voor MSV, en nog één, het is Rick die de bal voorzet op Oskar en het is Oskar die verdiend het tweede doelpunt voor MSV binnen schiet, 1-2!

Dan nog een laatste corner voor MSV die via Maikel op de lat terecht komt.

Omdat het maar hard blijft regenen heeft de scheidsrechter halverwege de eerste helft in overleg met de coaches besloten om de wedstrijd 45 minuten te laten duren zonder rust of helftwissel. Een voorstel waar iedereen zich wel in kan vinden want wat is het een hondenweer…

Groot compliment aan de organisatie van Quintus die geregeld had dat er in de rust voor iedere speler een droog shirt klaar lag! Wat een service. We hebben er dus geen gebruik van hoeven maken doordat de scheids al had ingespeeld op de slechte weersomstandigheden maar ontzettend attent en fijn geregeld!

De wedstrijd van vandaag kenmerkte zich door regen, heel veel regen, losse veters, glijpartijen, afwijkende spelduur, onwijs leuk samenspel, teamspirit en sportiviteit tussen beide teams. Goed gespeeld jongens.

Onze jongens, hebben deze afgelaste wedstrijd zeer verdiend gewonnen met een mooie 1-2!

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71