Kaboutertrainers Ed en Rein in het zonnetje gezet!!

Home > Voetbal > Pupillen > JO7-1 (Kabouters) > Kaboutertrainers Ed en Rein in het zonnetje gezet!!

Kaboutertrainers Ed en Rein in het zonnetje gezet!!

Dit item is verlopen op 01-08-2018.

Woensdag 6 juni was de laatste training voor de kabouters, dat zijn de kinderen die graag willen voetballen onder de 7 jaar. Ed Wit en Rein Groesbeek, de fanatieke kaboutertrainers, werden door de ouders van die kinderen terecht in het zonnetje gezet bij de laatse training.

Dat de jeugd te toekomst heeft weet iedereen. Dat MSV'71 weet dat je in de jeugd moet investeren is algmeen bekend, maar deze twee kabouter toptrainers die, weer of geen weer, iedere woensdag klaar staan om de aller kleinsten het balgevoel bij te brengen, mag best eens extra vermeld worden.

Deze woensdag was het de laatse keer voor de vakantie dat deze mannen, beiden dik in de 70!  klaar stonden voor de kinderen en de ouders, die de kleintjes bij hen iedere woensdag afleveren, waarderen dat ook.

Namens de ouders overhandigde kabouter Teun de beide trainers een heuse hele dikke welverdiende "Bedankt" medaille.

Zaterdag 9 juni brengen de geselecteerde kabouterspelers het geleerde in praktijk bij het geweldig georganiseerde Mini Robin van Persie Toernooi bij VDL. Uiteraard zijn alle ouders van de mini's uitgenodigd. De opening van het toernooi is om 08.45 met een heuse vlaggenparade op veld 1. De Mini's van MSV'71 spelen direct daarna op veld 2 tegen KMD mini's 3. Hierna spelen de mini's tegen de mini's van VDL mini's 2 en vervolgens tegen mini's VDL3, daarna nemen ze het op tegen Zwervers en Honselersdijk mini's

Robin van Persietoernooi 2017

De prijsuitreiking is om 14.30 uur en wie weet is Robin hierbij zelf aanwezig........

Contactgegevens

M.S.V.'71
Albert Schweitzerdreef 501
Maassluis
Tel: 010-5917947
 

Routebeschrijving

Bekijk hier de routebeschrijving naar M.S.V. '71